Zoektocht locatie voor nieuwbouw asiel

EINDHOVEN - De Dierenbescherming, afdeling Brabant Zuid-Oost, maakt gestage vorderingen met de nieuwbouwplannen voor het Eindhovense Dierenopvangcentrum De Doornakker.
Wij willen u optimaal informeren over de woningmarkt. Hiervoor speuren wij het internet af naar nieuwsberichten over de woningmarkt. Dit nieuwsbericht is gevonden op: ED.nl. Als u het hele bericht wilt bekijken, klik dan op 'lees meer'

Reacties op bericht

quote: Want een moeder wil een 100% genzode dochter. Een producent wil zijn investeringen 100% terug. En minister Klink wil 100% genzode populatie tegen de laagste kosten. da's een mooie uitspraak waar ik helemaal achter kan staan en waar ik ook nog iets aan toe te voegen heb:zou het toegevoegde waarde hebben als er een ouder-organisatie was die samen met klink en de farmaceuten om de tafel kon zitten? op dit moment is dat niet zo en faalt zowel de overheid als de farmaceuten in het doeltreffend informeren van de ouders. als de ouders betrokken zouden worden bij de besluitvorming dan zou dat toch een hoop gedonder schelen?of zie ik dat verkeerd?

Reageer op bericht

Naam:
E-mail:
Toelichting:
anti spam afbeelding
Anti-Spam: * Neem de tekens over

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
RTV Drenthe
De Gelderlander
Nieuws.nl
Baarns Weekblad
Barneveldse Krant
Almere Vandaag
Business Insider Nederland
NOS

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.