Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Woningen in voormalig sorteercentrum

Midned Projectontwikkeling laat Bouwbedrijf Van Grunsven 218 huurwoningen bouwen in het voormalig PTT-sorteercentrum dat het in 2016 kocht. Het pand staat aan de Jan van Foreestraa ..

Corporaties op papier rijker

Doordat corporaties hun vastgoed tegen marktwaarde moeten waarderen, nam hun vermogen in 2015 toe van 75 miljard naar 87 miljard euro, aldus het FD.

ASR Vastgoed trekt nieuw talent aan

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft de afgelopen tijd drie nieuwe medewerkers aangetrokken.

Jamin terug in Huizen

Namens Bouwfonds I.M. heeft Castanea Bedrijfsmakelaars de winkelruimte aan de Kerkstraat 52 te Huizen langdurig verhuurd aan snoepwinkelketen Jamin.

Onderzoek: corporaties veranderen moeizaam

Vier van de vijf woningcorporaties hebben grote moeite om zich aan te passen aan de nieuwe tijd. Vooral grootstedelijke corporaties worstelen met het aanpassen van hun organisatie ..

VidaXl wil 100.000 m2 logistieke nieuwbouw in Venlo

Webwarenhuis VidaXL in Venray verplaatst zijn activiteiten naar een nieuw, groot distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord in Venlo.

Vorm ontwikkelt 175 woningen Oosterhout

Op het voormalige Twickelterrein in Oosterhout komen 175 nieuwe woningen. De gemeente Oosterhout en ontwikkelaar TopVorm Vastgoed hebben daartoe op 1 februari een samenwerkingsover ..

Negatieve start beursgenoteerd vastgoed

De Europese beursgenoteerde vastgoedaandelensector - zoals gerepresenteerd door de GPR 250 Europe Index - is in januari 2017 3,9 procent lager gesloten.

Nog maar 240 woningen op Servaasterrein Venray

Het woningprogramma op het Servaasterrein in Venray is verder verkleind. Na een eerdere reductie van 384 naar 330 woningen is dat aantal nu teruggebracht naar 240 huizen.

Valad verhuurde 120.000 m2 vastgoed in 2016

Valad Europe, onderdeel van de Cromwell Property Group, heeft een succesvol 2016 achter de rug. Het Benelux-team voltooide in 2016 in het totaal 258 verhuurtransacties voor 120.000 ..

Woningcorporaties Rotterdam investeren kwart miljard

Rotterdamse woningcorporaties investeren dit jaar 263 miljoen euro in woningen. Ze zullen 950 woningen, 475 huizen bouwen en er 3.600 renoveren.

Mogelijk 300 woningen in stationsgebied Beverwijk

Beverwijk twijfelt nog over plannen om 300 woningen te realiseren in en rond het stationsgebied. Het voorstel van een architectenbureau neem het stadsbestuur dit jaar mee in een no ..

Hotel en woningen in Ringersfabriek Alkmaar

De herontwikkeling van de Ringersfabriek in Alkmaar naar Chocolate Experience krijgt concrete vorm. Eigenaar BPD heeft een hotel en woningen aan het leisureplan toegevoegd. In maar ..

Bun Vastgoed koopt Korenbeurs Groningen

Bun Vastgoed heeft begin januari de Korenbeurs in Groningen gekocht. Nalini Beauticians Corporation heeft het monumentale gebouw voor 5,55 miljoen euro verkocht, blijkt uit de akte ..

Staedion investeert 125 miljoen in woningen

Staedion besteedt in 2017 ruim 125 miljoen euro aan nieuwbouw, woningverbetering en onderhoud. Zo levert de Haagse woningcorporatie dit jaar 300 nieuwe woningen op in de hofstad.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
vastgoedmarkt
NUzakelijk
Bndestem
Rijksoverheid
ED.nl
Elsevier
De Week Krant
RTL

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.