Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Nieuwbouw Lelystad Airport vordert

Het is de vraag of er over een jaar vakantievluchten vanaf Lelystad Airport vertrekken. Ondanks alle onzekerheid gaat de nieuwbouw door.

Bewoonster ingestorte huis stelt Venlo aansprakelijk

De bewoonster van het vorige week ingestorte huis aan de Bergstraat in Venlo stelt de gemeente aansprakelijk wegens nalatigheid. Volgens haar advocaat René Menting wist de gem ..

Van Gijzel: ’Verlaag huursubsidie’

Er is een groot tekort aan betaalbare huurwoningen voor mensen met een middeninkomen. Een speciale commissie bepleit daarom dat de woningmarkt op de schop wordt genomen. De commiss ..

Woning in Venlo stort in

In het centrum van Venlo is woensdagmiddag een huis ingestort. Naar het zich laat aanzien zijn er geen slachtoffers gevallen. Het pand aan de Bergstraat stortte om 16.00 uur plotse ..

Huis kopen onder voorbehoud keuring wordt de standaard

Huizen kopen onder voorbehoud van financiering én bouwkundige keuring wordt de standaard in het nieuwe modelkoopcontract. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken met b ..

NAM moet waardedaling Groningse huizen al voor verkoop vergoeden

Aardgasexploitant NAM dient gedupeerde Groningers direct te compenseren voor waardedaling van woningen in het gaswinningsgebied. Dit blijkt dinsdag uit een uitspraak van het gerech ..

Te weinig gebouwd voor lage inkomens

Lagere inkomens dreigen definitief buiten de boot te vallen op de woningmarkt. Woningcorporaties kunnen door de hoge grondprijzen hun ambitieuze bouwplannen niet uitvoeren. Dat bli ..

VVD en D66: nieuw huis al dit jaar van gas af

Nieuwe huizen moeten al dit jaar niet meer worden aangesloten op het gasnet. De verplichting om nieuwbouwwoningen van een gasaansluiting te voorzien moet sneller worden geschrapt d ..

Treinreizigers kunnen niet naar huis

UPDATE - Het is nog onduidelijk wanneer het treinverkeer weer op gang komt. Veel reizigers kunnen dan ook niet naar huis. Onze verslaggevers op Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal ..

Dak waait van rij huizen in Rotterdam

Het dak van een complete rij portiekwoningen in Rotterdam is door de storm weggeblazen. Op diverse filmpje op sociale media is te zien hoe het platte dak als karton wordt losgerukt ..

’Kleine belegger drijft woningprijs A’dam op’

Het zijn vooral de kleine particuliere beleggers die de prijs opdrijven op de Amsterdamse woningmarkt. Deze groep is in opkomst en hun aankopen zijn de afgelopen tien jaar verdubbe ..

Zelfstandig wonen Mike J. ’onnavolgbaar’

Mike J., de veroordeelde stiefvader van het ’meisje van Nulde’, gaat zelfstandig wonen. De nabestaanden reageren geschokt en noemen de beslissing „onnavolgbaar ..

Gratis ontbijtje voor 5700 huishoudens

Een goed begin van het weekend voor alle 5700 huishoudens in Sprang-Capelle. Bij alle woningen is zaterdagochtend in alle vroegte een gratis ontbijtje bezorgd. Inwoners reageren vo ..

Amsterdammers mogen woning nog maar 30 dagen verhuren

Vanaf 1 januari 2019 mogen Amsterdammers hun woning nog maar dertig dagen per jaar verhuren aan toeristen. Dat heeft het stadsbestuur besloten.

Vereniging Eigen Huis werkt aan zaak tegen NAM

De Vereniging Eigen Huis (VEH) vindt dat Groningers die aardbevingsschade hebben opgelopen „veel te lang in de ellende zitten” en bereidt een rechtszaak voor tegen de N ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
De Stentor
Friesch Dagblad
Brabants Dagblad
AD
De Pers Economie
Nu.nl Economie
RTL
Nederlands Dagblad

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.