Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Woningverkopen vallen stil, prijzen stijgen hard

NIEUWEGEIN - In de populairste regio's van Nederland zijn te weinig beschikbare huizen om aan de vraag te voldoen. Dat blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM. Zo werden in ..

Zoektocht in Huis ter Heide

HUIS TER HEIDE/UTRECHT - De zoektocht naar de vermiste Anne Faber wordt ook vandaag weer voortgezet. "De forensische recherche onderzoekt de omgeving en gevonden kleding opnieuw", ..

Zoektocht naar Anne in Huis ter Heide gaat door, ondanks duisternis

HUIS TER HEIDE/UTRECHT - De jas die eind van de middag is gevonden in een bos bij Huis ter Heide is zeer vermoedelijk van de vermiste Anne. Al de hele avond doen agenten sporenonde ..

Rhenen koopt parkeerplaats terug, woningbouw van de baan

RHENEN - De bouwplannen op De Brakken in Rhenen zijn in de ijskast gezet. De gemeente heeft het terrein aan de noordkant van het centrum teruggekocht van de projectontwikkelaar. Di ..

Maatschappelijke opvang en beschermd wonen op de schop

PROVINCIE UTRECHT - 16 Utrechtse gemeenten willen dat mensen die psychische problemen hebben of dakloos zijn zoveel mogelijk vertrekken uit beschermd wonen of de maatschappelijke o ..

Woningcorporaties introduceren Tinder voor huurwoningen

PROVINCIE UTRECHT - Voor een nieuwe relatie of scharrel kun je tegenwoordig via je mobiel razendsnel naar een goede optie swipen. Met dat voorbeeld in het achterhoofd hebben woning ..

Grote steden overwegen gezamenlijke wachtlijst voor huurwoning

UTRECHT - Utrecht en de andere drie grote steden gaan onderzoeken of een inschrijving voor een sociale huurwoning overal kan gaan gelden. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag ..

Rodney (22) heeft huis nu al vol met kerstspullen

NIEUWEGEIN - Hij moet nog 102 nachtjes slapen, maar nu al heeft Rodney Huygens zijn huis in Nieuwegein helemaal vol staan met kerstversieringen. "Ieder jaar wordt het erger en koop ..

Vertrouwen in woningmarkt iets lager

AMERSFOORT - Het vertrouwen in de woningmarkt is in augustus iets gedaald. De slechtere betaalbaarheid en het beperkte aanbod aan koopwoningen is daar de oorzaak van, meldt Verenig ..

Projectontwikkelaar koopt luciferfabriek, De War mag nog een jaar blijven

AMERSFOORT - Het is definitief gedaan met de creatieve broedplaats De War in Amersfoort. Projectontwikkelaar Rovase heeft een voorlopige koopovereenkomt gesloten met de gemeente. D ..

Steiger valt tegen huis in Wittevrouwen

UTRECHT - In de Utrechtse wijk Wittevrouwen is een steiger omgevallen tegen een huis. Niemand is gewond geraakt.

De Kwestie: Een gemeentegrens door je huis, kan dat niet anders?

RHENEN/VEENENDAAL - Het buurtschap Veeneind in Rhenen: een gezellige plek om te wonen met eigenlijk maar één probleem. Het wijkje ligt namelijk zo dicht tegen de gemeente ..

De Kwestie: is de huizenmarkt overstuur of maken we onszelf gek?

DE BILT/NIEUWEGEIN - De overspannen huizenmarkt is ook in Utrecht een geliefd onderwerp van gesprek. Want vooral in de stad Utrecht en Amersfoort wordt regelmatig teveel geld voor ..

Twee nieuwe torens met huurwoningen in Transwijk

UTRECHT - Het college in Utrecht wil twee nieuwe woontorens met in totaal 119 huurappartementen laten verrijzen aan de Lomanlaan in Transwijk.

Huizen in Utecht weer duurder

PROVINCIE UTRECHT - De huizenprijzen in de regio Utrecht zijn opnieuw gestegen. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van het CBS. Huizen zijn in een paar maanden tijd met 1,9 procent ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
MT.nl
Barneveldse Krant
Financiële Telegraaf
DVHN
Friesch Dagblad
BNR
MisterMoney
Trouw

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.