Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Groot deel Syrische asielzoekers heeft inmiddels eigen woning

Tussen de 80 en 85 procent van de Syrische asielzoekers - die recent naar Nederland zijn gekomen - woont inmiddels op een regulier adres in Nederland. Enschede is één ..

Bezwaar tegen nieuwe huizen in Zwolse wijk Westenholte afgewezen

Het bezwaar van omwonenden tegen zeven nieuw te bouwen huizen op het voormalige terrein van wijkcentrum Het Anker in de Zwolse wijk Westenholte is afgewezen. Dat schrijft De Stento ..

Eerstejaars studenten in Overijsselse steden blijven vaker thuis wonen

Meer eerstejaars studenten kozen er het afgelopen studiejaar voor om thuis te blijven wonen. Dat blijkt uit cijfers van de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting van Kences, een k ..

Wonen in een recreatiehuisje? Steeds meer partijen in Provinciale Staten staan het toe

Het permanent bewonen van recreatiehuisjes is een stap een dichterbij gekomen. Het CDA in Overijssel overweegt het strenge provinciale beleid van de afgelopen jaren los te lat ..

Wierden schrapt bijna de helft van de woningen in nieuwbouwwijk Zenderink

De gemeente Wierden schrapt bijna de helft van de geplande woningen in nieuwbouwwijk Zenderink. Fase twee van het nieuwbouwplan, dat in totaal uit drie fases bestaat, wordt geschra ..

Partijen Zwartsluis zetten vraagtekens bij plannen nieuwbouw Agnietenterrein

Het college van burgemeester en wethouders van Zwartsluis had bij een woningbouwplan op het Agnietenterrein de directe omgeving in het plan moeten betrekken.

Bejaarde in Tubbergen jaagt insluipers met persoonsalarm huis uit: d'ruut!

Een vrouw van 85 jaar oud heeft gisteravond met een druk op de knop van haar gezondheidsalarmering vier of vijf insluipers uit haar huis aan de Uelserweg in Tubbergen verjaagd.

Uitgebrande motor ligt al weken bij woning in Enschede

Een uitgebrande motor ligt al bijna een maand onaangeroerd bij een woning aan de Stroinksbleekweg in Enschede. Lange tijd was onduidelijk wie zich om de resten moest beko ..

Slingers bij het huis van de familie Wevers in Oldenzaal

Olympisch kampioene Sanne Wevers komt volgende week dinsdag pas thuis, maar haar ouderlijk huis aan de Thorbeckestraat in Oldenzaal is nu al versierd. Er hangen slingers en bij de ..

Huizen worden meer waard; de 10 duurste huizen die te koop staan in Overijssel

De huizen in Overijssel worden langzaam weer meer waard. De gemiddelde woningwaarde is voor het eerst sinds 2010 gestegen. Voor RTV Oost reden om een overzicht te maken van de 10 d ..

Steeds minder mensen in schuldsanering, maar wel stijging van aantal huishoudens met schuld

Sinds 2012 komen steeds minder Overijsselaars in de schuldsanering terecht. Toch neemt het aantal mensen met schulden wel toe. De verklaring: de trajecten voor schuldhulpverlening ..

Rechter oordeelt: huis in Hengelo vier ton minder waard door kinderdagverblijf

Het huis van het echtpaar Beernink uit Hengelo is vier ton minder waard door kinderdagverblijf Toermalijn. Dat besliste de rechter vandaag. Die kende aan het huis van de famil ..

Overijsselse huizen worden langzaam meer waard, opvallende waardedaling in Almelo

Huizen in Overijssel worden langzaam weer meer waard. De WOZ-waarde is in de meeste gemeenten gestegen of gelijk gebleven in vergelijking met vorig jaar. Een opvallende waardedalin ..

Maison Manon gaat in beroep tegen gedwongen sloop nieuwbouw

Maison Manon gaat in beroep tegen de uitspraak van de rechter, die de Enschedese woonwinkel dwingt om een deel van de nieuwbouw te slopen. 

Hasselt apetrots op Anna van der Breggen; vlag uit bij ouderlijk huis olympisch kampioene

Apetrots zijn ze in Hasselt. Anna van der Breggen, geboren en getogen in Hasselt, pakte gisteravond een gouden plak op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. En dus wappert v ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Volkskrant
Volkskrant
Noordhollands Dagblad
ED.nl
Leidsch Dagblad
DvhN
CBS
RTV Drenthe

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.