Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  Items Per Pagina:

Ruimte voor 37 nieuwe woningen in Castenray

Door het bestemmingsplan Lollebeekweg goed te keuren heeft het college van burgemeester en wethouders in Venray dinsdag groen licht gegeven voor de bouw van 37 nieuwe woningen in C ..

'Geen 1000 woningen te koop in Venray'

Het aantal woningen dat in een dorp of wijk te koop staat, is een geliefd onderwerp van gesprek. De geluiden dat in de gemeente Venray bij duizend huizen een verkoopbordje aan de g ..

Minder woningen in 2011

In de gemeente Venray zijn in 2011 in totaal 93 woningen opgeleverd en meer koop- dan huurwoningen. 29 procent van deze huizen is levensloopbestendig. Dat blijkt uit de Woonmonitor ..

Woningbouw in Blitterswijck

In Blitterswijck kunnen binnenkort weer woningen worden gebouwd. Het college van B en W van de gemeente Venray brengt daarvoor het ontwerp-bestemmingsplan Eckmanshof Blitterswijck ..

Woningen op locatie De Hork

Het college van B en W heeft besloten om het pand De Hork aan de Valkenkampstraat te slopen en hier in de toekomst woningbouw plaats te laten vinden. Hiermee komt een einde aan de ..

Castenray wil aan de slag met woningbouw

Als alles meezit, kan er in de loop van dit jaar eindelijk gebouwd worden in Castenray. De sloop van de gebouwen en loodsen van loonbedrijf Hendrix & Smits is momenteel in voll ..

Woningen op plek De Hork

Het college van B en W heeft besloten om het pand De Hork aan de Valkenkampstraat in Oostrum te slopen en hier in de toekomst woningbouw plaats te laten vinden. Hiermee komt een ei ..

Varkensbedrijven maken plaats voor woningen

Opnieuw verdwijnen er veehouderijen aan de rand van een dorp. In zowel Heide als Merselo maakt een varkenshouderij plaats voor woningen. In Merselo verdwijnt het bedrijf van Egelme ..

Bouw 24 woningen in Veulen

Dinsdagavond was er goed nieuws te melden tijdens de dorpsraadvergadering in zaal ’t Veule in Veulen. De gemeente Venray is na lang aarzelen toch akkoord gegaan met de komst van ee ..

Nieuwbouw Hulsman definitief goedgekeurd

De gemeente Venray heeft terecht een bouwvergunning en ontheffing verleend voor de nieuwbouw van café-hotel Hulsman aan het Henseniusplein. Dat heeft de Raad van State beslist in e ..

Bouwplan Leunen: zes woningen

Aan de Achterom in Leunen worden zes vrijstaande woningen op royale kavels gebouwd. Na twee jaar lijkt er eindelijk schot te komen in het bouwplan. Ger Theelen uit Papenhoven, die ..

Uitspraak executieveiling lost niks op voor kopers

De rechtbank in Roermond heeft dinsdag het verzoek van notaris Dings van Mobert & Dings notarissen om de koop van onroerende zaken op een executieveiling op 11 oktober 2011 in ..

Kort geding over executieveiling

Een ingewikkelde juridische kwestie. Zo noemde de rechtbank in Roermond het kort geding dat daar op maandag 5 december diende. Door een conflict tussen ABC Wonen en ATI Group zijn ..

Houten huizen in Heide

Het college van B en W heeft dinsdag ingestemd met het ontwerp beeldkwaliteitsplan Heide, woningbouwlocatie Groeneweg. Dit beeldkwaliteitsplan zorgt volgens B en W voor een zorgvul ..

Aan de slag met woningbouw Castenray

De gemeente Venray gaat een nieuw bestemmingsplan opstellen om in Castenray verdere woningbouw mogelijk te maken. Burgemeester en wethouders vragen een krediet van 1.076.000 euro a ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
MT.nl
Spacemakers
Reformatorisch Dagblad
Leidsch Dagblad
fd.nl
Bndestem
CBS
Architectenweb

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.