Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Sociale huur onder druk door duurdere koopwoningen

Veel sociale huurwoningen die vrijkomen, belanden in de vrije sector doordat koopwoningen snel duurder worden. Dat zeggen huurdersvereniging de Woonbond en wethouders van drie grot ..

Waarom er nog steeds te weinig huizen zijn

Er moeten jaarlijks 75.000 nieuwe woningen worden gebouwd, vindt het kabinet. Maar dat aantal wordt bij lange na niet gehaald. De te lage bouwproductie is een van de belangrijkste ..

'Gewone' huizenkoper afgetroefd door expats en multinationals

De krapte op de woningmarkt neemt verder toe. Het afgelopen kwartaal zijn er 12 procent minder huizen verkocht in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Ook is de gemiddelde ..

'Te veel lawaai bij ruim een derde van de huizen'

Veel mensen ervaren te veel geluidsoverlast. Dat komt doordat ruim een derde van de huizen in Nederland op een te lawaaiige plek staat, blijkt uit een analyse van RTL Nieuws. Van t ..

Dit huis is al helemaal klaar voor kerst

Het is nog lang geen kerst, maar deze 'kerstman' uit Hengelo is nu al druk bezig met het versieren van zijn huis. Met lichtjes, sterren en kerstmannen verandert Dennis zijn huis in ..

Unilever gaat niet verhuizen, blijft de dividendbelasting dan toch?

Het kabinet gaat de afschaffing van de dividendbelasting heroverwegen. Het nieuws volgt op de bekendmaking van Unilever dat de verhuizing van het hoofdkantoor van Londen naar Rotte ..

Dezelfde studentenkamer huur je voor 340, 442 of 578 euro

Wonen wordt voor studenten steeds duurder. Kijk mee. Dezelfde kamer, drie verschillende prijzen: 340, 442 en 578 euro. Het verschil: de stad. Deventer is het goedkoopst per vierkan ..

In deze straat staat nog maar één huis

Het is een gek gezicht: in een straat in Rotterdam staat nog maar één huis overeind. De rest van de huizen in de straat zijn namelijk gesloopt.BouwenDe huizen zijn weggeh ..

Banken starten campagne: los uw hypotheek af

De banken starten vandaag een publiekscampagne om mensen ertoe te bewegen hun aflossingsvrije hypotheek (deels) af te lossen. De campagne onder auspiciën van de Nederlandse Ve ..

Woningen in Eindhoven en Best bestookt met explosieven

In Best en Eindhoven zijn twee woningen afgelopen nacht bestookt met explosieven. Daarbij is niemand gewond geraakt, hoewel de bewoners binnen lagen te slapen. De politie onderzoek ..

Extreem lange rij kijkers bij huurwoning Amsterdam

Een Amsterdamse woning die binnenkort wordt verhuurd is zo populair dat er bij de bezichtiging een rij van tientallen meters stond. Volgens AT5 waren bijna vijftig mensen afgekomen ..

Grote operatie om twee dassen te verhuizen

In Soest zijn ze druk bezig met een verhuizing van twee dassen. De dieren moeten verhuizen omdat de gemeente nieuwe huizen wil bouwen op de plek waar ze nu wonen.HekMaar voor ze ku ..

NHG-grens omhoog door stijgende huizenprijzen

De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat weer omhoog. Vanaf 1 januari stijgt de grens van 265.000 naar 290.000 euro. Daardoor komen meer hypotheken in aanmerking voo ..

'Taxateurs veranderen taxaties onder druk'

Taxateurs waarderen huizen regelmatig te hoog onder druk van hun opdrachtgevers. Ze taxeren huizen op een waarde die voor de aanvrager van de taxatie goed uitkomt, waardoor er daar ..

Tientallen huizen verwoest door gasexplosies Massachusetts

De oorzaak van de gasexplosies is onbekend. Zeker vier mensen zijn gewond geraakt.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Telegraaf
NOS
Nederlands Dagblad
L1 Nieuws en sport uit Limburg
De Stentor
Toekomst Inverstering
Reformatorisch Dagblad
Business Insider Nederland

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.