Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Hoorn krijgt er 830 woningen bij aan rand centrum

HOORN - De ontwikkelingen op het gebied van ‘gestapeld’ wonen aan de zoom van het centrum van Hoorn gaan heel hard. Wanneer de actuele plannen bij elkaar worden opgetel ..

Honderden sociale huurwoningen weg in Purmerend

PURMEREND - De afgelopen tien jaar zijn er 875 sociale huurwoningen verdampt in gemeente Purmerend, ondanks de wens van de gemeente om de wachtlijsten voor woningzoekenden terug te ..

Angelina Jolie blijft in Amerika wonen

LOS ANGELES - Angelina Jolie blijft met haar gezin gewoon in Amerika wonen. De berichten dat ze van plan zou zijn om naar Londen te verhuizen, kloppen niet. Dat zeggen bronnen tege ..

Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters

HEILOO - Sinds een week staat zijn benoeming als hoofdtrainer voor volgend seizoen officieel vast, maar ondertussen is Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters. ,,Ik kom hier de ..

’Meer huizen voor statushouders in Waterland’

MONNICKENDAM - De gemeente Waterland wil vrijkomende sociale huurwoningen die moeten worden toegewezen aan woningzoekenden uit de regio groot Amsterdam, toewijzen aan vluchtelingen ..

Molshoop voor woning Jochem van Gelder

BENEDEN-LEEUWEN - Is Jochem van Gelder soms de Mol? Dat vragen de inwoners van Maas en Waal zich ook af. Volgens De Gelderlander plaatsten zij bij de woning van de SBS6-presentator ..

Straatrovers nemen slachtoffer mee naar woning in Den Helder

DEN HELDER - Een 30-jarige man uit Den Helder is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een straatroof in zijn woonplaats. Hij werd door twee mannen aangeva ..

Woningmarkt Langedijk doet het zo slecht nog niet

LANGEDIJK - De cijfers doen anders vermoeden, maar het gaat zo slecht nog niet met de woningmarkt in Langedijk. Dat zeggen makelaars uit die gemeente.

Huizenprijzen stijgen hard in Bergen

BERGEN - De huizen in de gemeente Bergen zijn vorig jaar het hardst in prijs gestegen, maar het duurt daar nog steeds lang voordat een huis wordt verkocht. Ook in Langedijk staan h ..

Man beschadigt woning met kettingzaag in Medemblik

MEDEMBLIK Een onbekende man heeft een woning in Medemblik flink beschadigd met een kettingzaag. Het bizarre incident gebeurde eerder dit jaar in de nacht van 13 op 14 januari.

Waterland onderzoekt woningbouw in kleine kernen

MONNICKENDAM - De gemeente Waterland gaat onderzoeken of in de kleine kernen Watergang, Uitdam en Zuiderwoude nog mogelijkheden zijn om woningen te bouwen en zo ja waar dat kan. Vo ..

’Warmte van de NAM naar huizen Den Helder’

DEN HELDER - Huishoudens kunnen over enige tijd mogelijk hun woning verwarmen met warmte van onder meer de NAM en de marine.

Vijftig woningen minder op Veilingterrein-Oost

LANGEDIJK - Uit het bestemmingsplan Veilingterrein-Oost worden drie bouwblokken ’geknipt’: er worden circa vijftig woningen minder gebouwd. Dat laat de gemeente weten i ..

’Fotoprotest’ tegen nieuwbouw in Volendam

VOLENDAM - Lange Weeren is een fraai stuk groen tussen de N247, de Zeddeweg en de westkant van Volendam. Maar niet voor lang meer, als het aan de gemeente en projectontwikkelaar Sc ..

’Te veel huizen Duin en Bosch’

BAKKUM - De bewoners van nieuwbouwwijk Nieuw Koningsduin op landgoed Duin en Bosch in Bakkum vrezen dat hun mooie beboste woonomgeving versteent als er meer woningen worden gebouwd ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Metro nieuws
Barneveldse Krant
L1 Nieuws en sport uit Limburg
MisterMoney
Toekomst Inverstering
Noordhollands Dagblad
Dagblad de Limburger
De Pers Economie

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.