Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Treinreizigers kunnen niet naar huis

UPDATE - Het is nog onduidelijk wanneer het treinverkeer weer op gang komt. Veel reizigers kunnen dan ook niet naar huis. Onze verslaggevers op Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal ..

Storm blaast tientallen daken van huizen af

De storm heeft bij tientallen huizen complete daken weggeblazen. Dat gebeurde onder meer in Rotterdam, Dordrecht, Egmond aan Zee en Leiden. Zo werd het platte dak van een rij porti ..

Woningtransacties 2017 naar nieuw record

In 2017 zijn in Nederland 241.860 woningtransacties geregistreerd door het Kadaster, 12,6% meer dan in 2016, een absoluut record voor de Nederlandse woningmarkt. In vergelijking me ..

Dak waait van rij huizen in Rotterdam

Het dak van een complete rij portiekwoningen in Rotterdam is door de storm weggeblazen. Op diverse filmpje op sociale media is te zien hoe het platte dak als karton wordt losgerukt ..

Gemeente Groningen en woningcorporaties stoppen extra geld in vier wijken in Stad (+video)

De gemeente Groningen en de corporaties gaan aan de slag met projecten in de wijken Selwerd, Beijum, Indische Buurt/De Hoogte en De Wijert.

Groningen landelijk op tweede plek met arme huishoudens

De stad Groningen telt na Rotterdam procentueel de meeste arme huishoudens van Nederland. Dit bijkt uit het rapport Armoede en sociale uitsluiting 2018.

‘Vooral kleine, particuliere beleggers drijven de huizenprijzen op in Amsterdam’

Vooral de kleine, particuliere beleggers zijn schuldig aan het opdrijven van de prijzen op de Amsterdamse woningmarkt.  Het bericht ‘Vooral kleine, particuliere belegger ..

’Kleine belegger drijft woningprijs A’dam op’

Het zijn vooral de kleine particuliere beleggers die de prijs opdrijven op de Amsterdamse woningmarkt. Deze groep is in opkomst en hun aankopen zijn de afgelopen tien jaar verdubbe ..

Als je een eigen huis wilt kopen in 2018 moet je 10 duizenden euro’s extra inbrengen vergeleken met 2 jaar geleden

Slecht nieuws voor aspirant huizenkopers. Het bericht Als je een eigen huis wilt kopen in 2018 moet je 10 duizenden euro’s extra inbrengen vergeleken met 2 jaar geleden versc ..

Te veel makelaars voor weinig huizen

Amsterdam ‘Veel te veel makelaars voor veel te weinig huizen.’ Zo vat een Almeerse makelaar het samen, die de dag na Sinterklaas failliet werd verklaard – anderh ..

Bewoners versterkingswijk Appingedam verkiezen nieuw huis boven oude opknapper

Versterken? Doe mij maar meteen een nieuw huis, zeggen vrijwel alle bewoners van de volgende 233 woningen in Appingedam die op de schop gaan vanwege de aardbevingen.

Woningbouw op veelbesproken Emmer terrein stap dichterbij

De bouw van veertien woningen aan de Schimmerweg in het Emmer centrum is een stap dichterbij gekomen. De provincie Drenthe kan uit de voeten met het plan hiertoe van Brands Bouwgro ..

Zelfstandig wonen Mike J. ’onnavolgbaar’

Mike J., de veroordeelde stiefvader van het ’meisje van Nulde’, gaat zelfstandig wonen. De nabestaanden reageren geschokt en noemen de beslissing „onnavolgbaar ..

Deze grafiek geeft een belangrijke waarschuwing: dikke kans dat hypotheekrente binnenkort stijgt

In de periode rond kerst en de jaarwisseling zijn relatief weinig wijzigingen van de hypotheekrente doorgevoerd. Maar daar kan dus binnenkort verandering in komen. Het bericht Deze ..

Meeste jonge autobezitters wonen in De Wolden

Jongeren die op het platteland wonen hebben vaker een auto dan leeftijdsgenoten die in de stad wonen. In vergelijking zijn er op het platteland twee keer zoveel auto's te vinden, m ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
parool
De Gelderlander
NRC Handelsblad
De Pers
RTL
Brabants Dagblad
DVHN
NUzakelijk

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.