Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Voor €3.500 in minder dan 24 uur een huis bouwen? Deze startup doet het met een 3D-printer – en wil het uiteindelijk in de ruimte proberen

Deze architectenstartup wil samen met een technologiebedrijf huizen 3D-printen in onherbergzame gebieden en uiteindelijk zelfs in de ruimte. The post Voor €3.500 in minder da ..

Wat is het beste moment om je eerste huis te kopen? Dit zijn 4 dingen waar je op moet letten

'Single zijn is geen reden om de aankoop van een huis uit te stellen.' The post Wat is het beste moment om je eerste huis te kopen? Dit zijn 4 dingen waar je op moet letten appeare ..

Snel nog even je hypotheek oversluiten vóór je last krijgt van de lagere hypotheekrentaftrek in 2019? Wik en weeg even heel goed

De hypotheekrenteaftrek gaat omlaag de komende jaren. Heeft het zin om je hypotheek nog even snel over te sluiten tegen een lagere rente? The post Snel nog even je hypotheek oversl ..

Hoe lang nog blijven de huizenprijzen zo hard stijgen? – Dit is wat economen denken

Het stevige tempo waarmee de huizenprijzen nu omhoog gaan is niet vol te houden. Volgens economen van ING en Rabobank zwakt de prijsstijging volgend jaar waarschijnlijk af. The pos ..

Blik op je Geld: huizenprijs stijgt, diesel duurder, gas duurder – maar hypotheekrente blijft laag

De stijging van huizenprijzen in Nederland zet nog altijd door, tast de stijgende inflatie de waarde van spaargeld aan en lijkt ook de opmars van stroom- en gasprijzen nog niet op ..

Grote operatie om twee dassen te verhuizen

In Soest zijn ze druk bezig met een verhuizing van twee dassen. De dieren moeten verhuizen omdat de gemeente nieuwe huizen wil bouwen op de plek waar ze nu wonen.HekMaar voor ze ku ..

NHG-grens omhoog door stijgende huizenprijzen

De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat weer omhoog. Vanaf 1 januari stijgt de grens van 265.000 naar 290.000 euro. Daardoor komen meer hypotheken in aanmerking voo ..

Koopwoningen ruim 9 procent duurder in augustus

Bestaande koopwoningen waren in augustus 9,3 procent duurder dan in augustus 2017. De prijsindex ligt op het hoogste niveau sinds de start van de meting.

Brits verzet tegen het verhuizen van Unilevers hoofdkantoor naar Rotterdam

Unilever kondigde vorige week de details aan van zijn versimpeling van de aandeelhoudersstructuur. The post Brits verzet tegen het verhuizen van Unilevers hoofdkantoor naar Rotter ..

CDA eist actie tegen woningtekort: “Dwing bestuurders huizen te bouwen”

Er moet een regeringscommissaris komen die gemeenten en provincies kan dwingen om extra huizen te bouwen, vindt regeringspartij CDA. The post CDA eist actie tegen woningtekort:  ..

‘Onafhankelijkheid taxateurs onder druk’

Amersfoort Taxateurs worden onder druk gezet om aan huizen een bepaald prijskaartje te hangen. Dat is volgens Vereniging eigen Huis een bekend verschijnsel op oververhitte huizenm ..

Groei nieuwe woningen hapert

Amsterdam De groei van het aantal nieuwbouwwoningen stokt volgend jaar. Bouwers hebben last van tekorten aan arbeidskrachten en materialen. Ook vertragingen bij het afgeven van ve ..

'Taxateurs veranderen taxaties onder druk'

Taxateurs waarderen huizen regelmatig te hoog onder druk van hun opdrachtgevers. Ze taxeren huizen op een waarde die voor de aanvrager van de taxatie goed uitkomt, waardoor er daar ..

Verkopers, makelaars, hypotheekadviseurs en banken willen dat de taxateur de woningwaarde zo hoog mogelijk inschat – en dat lukt

Taxateurs die kritisch zijn en de woning lager prijzen dan gewenst, krijgen soms zelfs niet betaald. The post Verkopers, makelaars, hypotheekadviseurs en banken willen dat de tax ..

Tientallen huizen verwoest door gasexplosies Massachusetts

De oorzaak van de gasexplosies is onbekend. Zeker vier mensen zijn gewond geraakt.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Almere Vandaag
NOS
L1 Nieuws en sport uit Limburg
CBS
Volkskrant
Architectenweb
Spacemakers
Nieuws.nl

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.