Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Woningen Limburg onbewoonbaar na 'tsunami van modder'

In het Limburgse buurtschap Hegge, gemeente Schinnen, zijn drie woningen onbewoonbaar verklaard na de hevige hoosbui van gisteren. ​Door de regenbui, die tien minuten duurde, ..

Deze grafiek laat zien dat de hypotheekrente eigenlijk moet stijgen – maar geldverstrekkers concurreren elkaar de tent uit

Dat de hypotheekrente vooralsnog vrijwel vlak blijft, heeft mogelijk te maken met de scherpe concurrentie tussen aanbieders. The post Deze grafiek laat zien dat de hypotheekrente e ..

Amerikaanse ouders zetten 30-jarige zoon via rechter het huis uit

Het lukte de ouders van Michael Rotondo (30) maar niet om hun zoon het huis uit te krijgen. Ondanks het geld dat ze aanboden en de waarschuwingen die ze gaven, weigerde hij te vert ..

Limburgse woningcorporatie discrimineerde bij toewijzing woningen

Woningcorporatie De Voorzorg in Hoensbroek heeft gediscrimineerd bij het toewijzen van woningen. Bij intakegesprekken met potentiële huurders werd gekeken naar gegevens als ra ..

Huizenprijzen stijgen met bijna 9 procent

Den Haag Koopwoningen waren in april bijna 9 procent duurder in vergelijking met een jaar eerder. Dat becijferden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster. S ..

Keukenverkopers zien omzet flink stijgen – vooral buiten de Randstad, waar nog woningen worden verkocht

Zonder meerekenen van de keukenverkopers zou de gemiddelde groei van de woonbranche op slechts 1,2% uitkomen. The post Keukenverkopers zien omzet flink stijgen – vooral buite ..

Huizenprijs stijgt 9% in april – in 12 maanden werd je huis €1.935 per MAAND duurder

Sinds het dieptepunt van de markt in 2013 zijn huizenprijzen inmiddels ruim 27 procent gestegen. The post Huizenprijs stijgt 9% in april – in 12 maanden werd je huis €1 ..

Koopwoningen bijna 9 procent duurder in april

Bestaande koopwoningen waren in april 8,8 procent duurder dan in april 2017.

Deze grafiek toont de historische relatie tussen huizenprijzen en economische recessies – wees gewaarschuwd

De wereldwijde huizenprijzen lijken bijna hun cyclische hoogtepunt te hebben bereikt en dat is vrijwel altijd een voorteken van een recessie. The post Deze grafiek toont de histor ..

PVV Emmen: meer informatie over aankoop huis voormalige dierentuindirectie

De Emmer PVV-fractie wil meer duidelijkheid over de aanschaf van de woning van voormalig dierentuindirecteur Jaap Rensen door de gemeente Emmen.

Geld verdienen door een eigen woning te verhuren: dit moet je weten over de huurprijs, het huurcontract en de bijbehorende valkuilen

Heb je een zelfstandige woning die je gaat verhuren, dan kun je niet zomaar de huurprijs vaststellen. The post Geld verdienen door een eigen woning te verhuren: dit moet je weten ..

Opinie: Wij willen niet straks, maar NU veilig wonen!

Volgende week wordt er weer op hoog niveau verder gepraat over de aanpak in het aardbevingsgebied. Oproep aan Nationaal Coördinator Hans Alders om door te pakken.

Is je huis een betere belegging dan sparen of aandelen? Het antwoord is verrassender dan je zou verwachten

Je voelt je als huizenbezitter rijk en welvarend omdat je koophuis lekker in waarde stijgt. Maar is dat terecht? The post Is je huis een betere belegging dan sparen of aandelen? He ..

Bouw: een miljoen huizen erbij in tien jaar

Amsterdam Dat stelt een coalitie van grote projectontwikkelaars, beleggers en bouwondernemingen in een brief aan ‘bouwminister’ Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken. ..

Staalgroothandels Hacquebord en FNF verhuizen naar Drachten

Hacquebord in Twijzelerheide en Friesland Non-Ferro Metaal in Leeuwarden verhuizen naar één adres in Drachten. Moederbedrijf Schouten Groep laat twee loodsen en een kanto ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Elsevier
NOS
Peel en Maas
Baarns Weekblad
Elsevier
Rijksoverheid
DvhN
Telegraaf

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.