Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Schiavone slaat Bertens naar huis

BOGOTA (ANP) - Kiki Bertens is donderdag uitgeschakeld in de kwartfinales van het tennistoernooi van Bogota. De Wateringse was als eerste geplaatst in de hoog gelegen Colombiaanse ..

Minder woningen nodig voor vluchtelingen

DEN HAAG (ANP) - Gemeenten hoeven in de tweede helft van dit jaar minder woonruimtes te regelen voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning dan in de eerste zes maanden van 2017 ..

Britse zanger Ed Sheeran wil verhuizen naar Nederland

Naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Divide’ trad de roodharige, Britse zanger Ed Sheeran op Het bericht Britse zanger Ed Sheeran wil verhuizen naar Nederland versche ..

Criminelen opereren vaak dicht bij huis

DEN HAAG (ANP) - Ruim de helft (55 procent) van de verdachten van een misdrijf woont in de gemeente waar het delict is gepleegd. Dat blijkt uit analyses van de criminaliteitscijfer ..

Ozb huiseigenaren stijgt gematigd

AMERSFOORT (ANP) - Huiseigenaren in Nederland zijn dit jaar gemiddeld 1,88 procent meer kwijt aan de onroerendezaakbelasting (ozb) dan vorig jaar. Dat heeft Vereniging Eigen Huis ( ..

Bezoek als eerste een woning via nieuwe speler in de Nederlandse huizenmarkt

In de huidige woningmarkt is het voor steeds meer potentiële kopers lastig een passende woning Het bericht Bezoek als eerste een woning via nieuwe speler in de Nederlandse hui ..

Huizenprijzen in VS lopen verder op

NEW YORK (ANP) - De gemiddelde prijs van een koopwoning in twintig grote steden in de Verenigde Staten is in december met 0,9 procent gestegen in vergelijking met een maand eerder. ..

Dit is het huis waar elke Nederlander in wil wonen

Iedereen droomt stiekem weleens van een mooie villa of groot kasteel als woonhuis. Maar zoals Het bericht Dit is het huis waar elke Nederlander in wil wonen verscheen eerst op Nieu ..

Bekijk met deze app of een meubelstuk in je huis past

Ben je benieuwd of een potentiële nieuwe bank of boekenkast in jouw interieur past? De Het bericht Bekijk met deze app of een meubelstuk in je huis past verscheen eerst op Nie ..

Held Brady brengt ‘sukkel’ mee naar huis

HOUSTON (ANP) - American footballer Tom Brady was de grote held bij de New England Patriots, dat zondag (plaatselijke tijd) in Houston na een zinderende comeback tegen de Atlanta F ..

Open huis Velsertunnel trekt 10.000 man

BEVERWIJK (ANP) - Zo'n 10.000 mensen hebben zondag de Velsertunnel van binnen en van buiten bekeken. De tunnel tussen IJmuiden en Beverwijk was maandenlang dicht en is grondig gere ..

Lage hypotheekrente laat woningverkoop stijgen

De huizenverkoop in Nederland stijgt nog steeds. In juli bijvoorbeeld met meer dan 7 procent Het bericht Lage hypotheekrente laat woningverkoop stijgen verscheen eerst op Nieuws.nl ..

Nishikori stuurt Murray naar huis in New York

NEW YORK (ANP) - Tennisser Kei Nishikori heeft in de kwartfinales van de US Open in New York voor een verrassing gezorgd door topfavoriet Andy Murray te verslaan. In een spannende ..

Schokkend: T-rex houdt huis in Breda

T-rex Trix heeft een spoor van schade achtergelaten in Rotterdam, Leiden en Breda. Zo zijn Het bericht Schokkend: T-rex houdt huis in Breda verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nederlanders stappen over, maar niet van hypotheek

Nederlanders stappen regelmatig over, maar vergeten de grootste vaste last als zij hun huishoudboekje op Het bericht Nederlanders stappen over, maar niet van hypotheek verscheen ee ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Peel en Maas
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Elsevier
Noordhollands Dagblad
MisterMoney
Nu.nl
CBS

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.