Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Woningen onder twee ton schaars

Het gaat weer goed met de woningmarkt. Goed nieuws zou je denken, maar voor starters wordt het steeds lastiger een eigen woning te kopen: er staan namelijk steeds minder woningen o ..

Huis schoon in 30 minuten bij onverwacht bezoek

„We zijn in de buurt en komen zo koffie drinken”, zeggen je ouders stellend. Of het soms uitkomt vragen ze niet. Op zo’n telefoontje zat je natuurlijk net niet te ..

Rotterdamse makelaars gaan je huis gratis verkopen

Bankieren doen we tegenwoordig met een app, de strippenkaart is vervangen door een ov-chipkaart en schade meld je via WhatsApp bij je verzekeraar, maar op de vastgoedmarkt gaat all ..

Dit zijn de 15 beste landen om te wonen met gezin

We zien het vaak terug in programma's als Ik Vertrek en Helemaal Het Einde!: Nederlandse gezinnen die naar het buitenland verhuizen om daar hun dromen waar te maken. Zoals te zien ..

Huismus meest gezien in Nederlandse tuinen

Vogelliefhebbers konden afgelopen weekend hun hart ophalen: het was het weekend van de Nationale Tuinvogeltelling. Metro deed deze zondag mee en telde de tuinvogels in de tuin van ..

'Kans op dementie groter bij woning aan drukke weg'

Een deel van de mensen die lijden aan dementie, zou die ziekte ontwikkeld hebben doordat zij langs een drukke weg wonen. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek dat gep ..

Groot-Brittanië wil zeventien nieuwe plaatsen bouwen

In het Verenigd Koninkrijk gaan ze het huizentekort hard aanpakken. Niet door steden uit te breiden, maar door verspreid over het platteland nieuwe plaatsen te creëren. L ..

Zalando komt met kleermaker aan huis

De Duitse online retailer Zalando gaat nóg een stapje verder in de online shopwereld. Nadat de webshop eerder deze maand stylisten op maat lanceerde (Zalon by Zalando) ko ..

Passagiers gekaapt toestel weer naar huis

De 111 mensen die vrijdag in het gekaapte vliegtuig zaten, dat van Malta naar de Libische hoofdstad Tripoli had moeten vliegen, zijn allen met de schrik vrijgekomen. De passagiers ..

Ook actie voor Tijn zelf overstijgt streefbedrag

Ook voor de nagellakkende Tijn (6) zelf, die voor Serious Request al ruim een miljoen euro ophaalde, is een actie gestart. Vrienden van de familie riepen mensen via de crowdfunding ..

IT'er vond zijn roeping en zorgt nu voor 735 honden

Voor sommigen is het nog best even zoeken wat nou eigenlijk je roeping is. Een man uit het Indiase Bangalore was jarenlang IT-programmeur. Rakesh Shukla zorgt nu voor honden die ni ..

Man viert bruiloft dochter met huizen voor armen

Als je dochter gaat trouwen, zullen de meeste vaders dit groots willen vieren. Het is tenslotte je dochter. Een rijke zakenman uit India besloot het huwelijk op een heel bijzo ..

Ineens zijn we van crisis in goednieuwsshow beland

Lang niet iedereen zal het zo ervaren, maar Nederland is regelrecht vanuit de crisis in een goednieuwsshow beland. De werkgelegenheid neemt toe en de economie groeit naar het ..

Man werkt maand lang aan kerstversiering van huis

Kerst is voor veel mensen het moment om uit te pakken. Lekker eten, dure cadeaus, mooie kleding en extravagante kerstversiering. Waar de meeste mensen ongeveer een halve dag bezig ..

Geen kamer? Begin je eigen studentenwoning

 Leuke studentenkamers zijn dun bezaaid en de prijzen in studentensteden blijven maar stijgen. Inmiddels betaalt een gemiddelde student zo’n 500 euro per maand voor een ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
RTL
RTV Utrecht
Reformatorisch Dagblad
Toekomst Inverstering
Nu.nl
DvhN
Elsevier
MT.nl

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.