Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

FC Rijnvogels krijgt weer wat lucht na zege op hekkensluiter Huizen

KATWIJK - Dankzij een 2-0 overwinning op eigen veld tegen hekkensluiter Huizen heeft FC Rijnvogels goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De Katwijkers blijven veertiend ..

Uit huis gezet en dan de rekening voor ontruiming: 26.473,51 euro

LEIDEN EN REGIO - In zijn bleke gezicht zitten diepe rimpels. Zijn ogen staan dof. De 65-jarige Sjaak uit Voorschoten gaat door een hel sinds hij, zijn vrouw (61) en kinderen eind ..

Plan voor 27 huizen aan A. de Graaflaan in Woubrugge afgewezen

WOUBRUGGE - De eigenaar van een perceel tussen de A. de Graaflaan en de Vrouwgeestweg in Woubrugge mag van de gemeente niet grootschalig huizen gaan bouwen op zijn grond.

Akkoord over restauratie en nieuwbouw Beresteijn

VOORSCHOTEN - Landgoed Beresteijn met zijn karakteristieke, maar ook verloederde landhuis aan de Leidseweg, wordt opgeknapt. Eigenaar Amvest en de buren van de Benvenutolaan zijn h ..

Spoedzoekers gaan wonen in Duinvallei

KATWIJK - Spoedzoekers krijgen een tijdelijke woonplek op het nu nog braakliggende terrein Duinvallei, het gebied tussen wijk De Zanderij en de provinciale weg N206 in Katwijk. De ..

Wonen in Roosenhorst vanaf medio 2019

VOORSCHOTEN - Vierenveertig woningen worden vanaf volgend jaar gebouwd in Roosenhorst, het gebied rondom de Bollenschuur in de Duivenvoordecorridor in Voorschoten. Medio 2019 wil d ..

Huizen bijna zo duur als voor de crisis

LEIDEN/REGIO - Overal in regio zijn de huizen binnenkort gemiddeld weer net zo duur als voor de crisis. Dat valt af te leiden uit de woningmarktcijfers die makelaarskoepel NVM gist ..

Wonen in een oude Leidse fabriek

LEIDEN - Onder de stalen spanten aan de Middelstegracht werd ooit zeep gemaakt. Daarna werd er groente en vlees in potten en blikken gestopt. Weer jaren later hadden kunstenaars er ..

Saar aan Huis, nu ook in de Leidse regio

LEIDEN - De landelijk opererende franchise-onderneming Saar aan Huis heeft met ingang van dit jaar de zestiende vestiging geopend in Leiden en regio. Mensen die tegen betaling extr ..

MS: Aan huis gekluisterd door vermoeidheid

VOORSCHOTEN - Een knappe, jonge vrouw doet de deur van haar woning open. Niets aan haar uiterlijk verraadt dat ze niet, net als veel haar leeftijdsgenoten volop kan uitgaan, naast ..

Nieuwe woning voor Shelley en Amy van O’G3NE

ROTTERDAM - De tweelingzusjes Shelley en Amy Vol van O’G3NE kunnen zich in hun nieuwe appartement in Rotterdam voorbereiden op het Eurovisiesongfestival in Kiev. Maandag kreg ..

Gasten moeten ‘verhuizen’ na lekkage in Huis ter Duin Noordwijk

NOORDWIJK AAN ZEE - Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee heeft last van een lekkage. In verband hiermee zijn dinsdag verschillende hotelgasten elders ondergebracht.

Huizen en drones op voormalig vliegkamp Valkenburg

KATWIJK - Op het voormalige vliegkamp Valkenburg kan zowel een nieuwe woonwijk als een testcentrum voor drones komen. Tot die conclusie komen burgemeester en wethouders van Katwijk ..

Vuurwerk in huis zorgt voor veel rook in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - In een woning aan de Dominicanenlaan in Alphen aan den Rijn is donderdag door vuurwerk veel rook vrijgekomen. In verband met het incident is een persoon meege ..

Wonen in oud klaslokaal in Katwijkse Visserijschool

KATWIJK - Witte en strakke gebouwen die bij elkaar passen. Dat is de uitstraling die woningcorporatie Dunavie voor ogen heeft met de Visserijschool in Katwijk aan Zee en de nieuwbo ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Financiƫle Telegraaf
Leidsch Dagblad
Volkskrant
Almere Vandaag
ED.nl
Haarlems Dagblad
Architectenweb
Zibb.nl

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.