Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Vanavond L1NWS: Premieverhoging ziektekosten komt hard aan bij Huis voor de Zorg

Het L1NWS van L1TV met de volgende onderwerpen:Premieverhoging ziektekosten komt hard aan bij patiëntenorganisatie Huis voor de Zorglees verder

Sjoerd en Tim willen weten: Tips voor iemand die zijn huis maar niet verkocht krijgt?

Landgoed De Wielewaal in Eindhoven staat voor het eerst sinds 1912 openbaar te koop.Met een bijzonder filmpje wordt dit aan de man gebracht.Sjoerd en Tim willen weten:Heb jij een t ..

L1NWS: Ambtenaren provincie Limburg eerder naar huis vanwege hitte

Op het provinciehuis is het al vroeg druk vandaag! Er geldt de komende dagen namelijk een tropenrooster.Dat betekent dat het personeel al om zeven uur 's ochtends kan beginnen met ..

Dennis en Tim: Ging jij na een sportdag naar huis met een medaille?

Hij lachte een beetje als een boer met kiespijn, maar later zal Tom Dumoulin toch vast trots zijn op zijn zilveren medaille.Net als vroeger op school, bij de sportdag. Ging jij na ..

Natuurlijk Limburg zondag 7 augustus naar huis Kaldenbroek

In de aflevering van Natuurlijk Limburg van zondag 7 augustus bezoeken we huis Kaldenbroek en het omliggende landschap.De huidige kasteelboerderij staat gezien de cultuurhistorisch ..

Dennis en Tim: Heeft jouw woning ruimtes waar je je voor schaamt?

Het huis van gedeputeerde Ger Koopmans staat te koop.Vooral opvallend in de advertentie is de flamboyante badkamer, die niet naar ieders smaak zal zijn.Dennis en Tim willen weten:H ..

Een gescheurd huis in Óngerwaeg

We zijn in 'Genoea' (Ohé) maar waar die benaming nou weer vandaan komt, kan de familie Welters ons ook niet vertellen.Zoonlief is op bezoek bij zijn ouders en terwijl de kleinkinde ..

Ons gesprek van de dag: Is jouw huis noodweer-proof?

Alweer noodweer in Limburg.Ons gesprek van de dag:Is jouw huis noodweer-proof?Reageer hieronder of bel met Kris en Ruud: 043-8506070.

Bij L1: Koop een woning in Ottersum en krijg gratis een jaar lang ijs!

Wie de woning aan de Wilhelminastraat 7 in Ottersum koopt krijg daar een heel jaar lang gratis Heldro IJs bij.De verkoper van de woning wil op deze ludieke manier potentiėle kopers ..

L1NWS: Huis verkopen? Zorg dan voor goede foto's en filmpjes op internet

Als je sneller je huis wilt verkopen, moet je op internet zorgen voor een goede presentatie.Dat zeggen de Limburgse makelaars vandaag tijdens Open Huizen dag. Ruim .... huizen ware ..

L1 heeft tips bij het zoeken naar je eerste koopwoning

Voerendaler Tomas Breemen van de lifestylewebsite Budgi.nl woont al jaren in een huurhuis en overweegt een eigen huis aan te schaffen.De ervaringen die hij opdeed tijdens die zoekt ..

Bij L1: Zeven op tien studenten wonen nog thuis

Studenten kiezen voor gemak en blijven thuis wonen. Vooral de kosten om zelfstandig te wonen spelen hierin een rol.Deze zijn extra gestegen door het afschaffen van de basisbeurs.Op ..

AvondGasten: 'Verhuizen naar een kleiner gebouw in Maastricht behoort ook tot de mogelijkheden'

Het is nog onduidelijk of de rechtbank in Maastricht op de huidige plek gevestigd blijft. Dat zeggen rechters Joan Holthuis en Marcel Goessen vanavond in AvondGasten.Vandaag werd b ..

Natuurlijk Limburg zondag 15 november naar huis Kaldenbroek

In de aflevering van Natuurlijk Limburg van zondag 15 november bezoeken we huis Kaldenbroek en het omliggende landschap.De huidige kasteelboerderij staat gezien de cultuurhistorisc ..

L1NWS: Vluchtelingen verhuizen van Swalmen naar Reuver

Een reistijd van 10 minuten en in totaal 7 kilometer.Dat is de afstand die de 160 vluchtelingen vandaag maakten van Swalmen naar Reuver. De vluchtelingen moesten weg uit Swalmen, o ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
RTV Drenthe
NOS
NRC
CBS
Financiƫle Telegraaf
De Stentor
Architectenweb
RTL

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.