Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Peter Blok verruilt huis voor appartement

AMSTERDAM - Acteur Peter Blok gaat dichterbij zijn vriendin Tjitske Reidinga wonen, meldt de website Bekendeburen.nl. Hij heeft een appartement gekocht dat onder de woning van de a ..

24 slangen ontdekt in Texaans huis

DALLAS - In een huis in de Amerikaanse staat Texas zijn 24 ratelslangen gevonden. Dat meldt The Washington Post.

Super mooi en super duur wonen in Zuid-Kennemerland

BLOEMENDAAL - Voor het tweede jaar op rij is Bloemendaal de duurste gemeente van Nederland. Een huis een Bloemendaal tikt gemiddeld al bijna een prijs van zeven ton aan. Ook elders ..

Rijtje huizen in Chinese stad stort in

WENZHOU - In de Chinese stad Wenzhou is donderdagochtend onverwacht een rijtje van vier huizen ingestort. De autoriteiten denken dat ongeveer negen mensen onder het puin liggen beg ..

Huis van Demi Lovato op gevaarlijke plek

LOS ANGELES - Het landhuis van actrice en zangeres Demi Lovato in Hollywood Hills is in de gevarenzone beland. Op haar oprit eindigde maandagavond een modderstroom, afkomstig van e ..

Prins Albert: huis Grace Kelly in 2018 open

PHILADELPHIA - Het huis waar Grace Kelly als kind woonde gaat in 2018 open voor publiek en mogelijk eerder. Dit zegt haar zoon prins Albert van Monaco tegen People.

’Geen huizen op de Hartekamp’

BLOEMENDAAL-HEEMSTEDE - De tien jaar geleden door de Raad van State geschrapte woningbouw op de Hartekamp blijft wat betreft het college van Bloemendaal weg in het nieuwe bestemmin ..

Fred gaat voor halve eeuw Huis te Manpad in Heemstede

HEEMSTEDE - De halve eeuw wil hij in elk geval nog vol maken. Niet alleen omdat Fred van der Hengst dan in de top drie van langst dienende tuinbazen op Huis te Manpad in Heemstede ..

Groen licht voor woningbouw Bennebroek

BLOEMENDAAL - De gemeenteraad van Bloemendaal kan zich vinden in de plannen voor het transformeren van het terrein van GGZinGeest in Bennebroek tot een woongebied. Er komen zo̵ ..

Amsterdamse huizenkoper wil oud huis in Haarlem

HAARLEM - De vooroorlogse Haarlemse eengezinswoning is erg in trek bij kooplustige Amsterdamse woningzoekenden. In sommige Haarlemse buurten wordt van dat type woningen bijna een d ..

Liquidatiedoelwit mag niet terug naar huis

DEN BOSCH - Een Eindhovenaar die op 16 augustus in zijn woonplaats doelwit was van een liquidatiepoging mag voorlopig nog niet terug naar zijn huis.

Binnen één dag een huis op SpaarneBuiten

SPAARNDAM - Nog komend voorjaar zullen er 23 nieuwe huizen verrijzen op het nu nog braak liggende deel van SpaarneBuiten bij Spaarndam. Van de bouw ervan zal niet heel veel gemerkt ..

Brief tegen nieuwbouw 'De kolos' in IJmuiden

IJMUIDEN - Omwonenden blijven strijden tegen de bouw van de koop- en huurappartementen aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

Kweekduin Overveen maakt plaats voor nieuwbouw

OVERVEEN - Appartementengebouw Kweekduin met flats aan de Bloemendaalseweg 166 in Overveen gaat tegen de vlakte.

Ed Sheeran bouwt tunnel naar pub in huis

LONDEN - Ed Sheeran heeft de bar in zijn woning vervangen door een complete pub. De nieuwe toevoeging aan zijn huis is alleen te bereiken via een ondergrondse tunnel, vertelt de za ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
NUzakelijk
Elsevier
Leidsch Dagblad
Profnews
BNR
L1 Nieuws en sport uit Limburg
De Stentor
Metro nieuws

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.