Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

PVV Emmen: meer informatie over aankoop huis voormalige dierentuindirectie

De Emmer PVV-fractie wil meer duidelijkheid over de aanschaf van de woning van voormalig dierentuindirecteur Jaap Rensen door de gemeente Emmen.

Opinie: Wij willen niet straks, maar NU veilig wonen!

Volgende week wordt er weer op hoog niveau verder gepraat over de aanpak in het aardbevingsgebied. Oproep aan Nationaal Coördinator Hans Alders om door te pakken.

NAM koopt weer huizen op

De NAM heeft in de eerste maanden van dit jaar opnieuw huizen in het aardbevingsgebied opgekocht. Het gaat om drie stuks.

'Grote problemen door verbod op nieuwbouw met aardgas'

Het verbod op het bouwen van woningen met aardgas komt te snel en overvalt projectontwikkelaars, corporaties en bouwbedrijven.

Bestuursakkoord: ozb Emmen gaat niet omhoog en weg Emmen-Klazienaveen wordt verdubbeld

Doe mee, denk mee en beslis mee. Met die oproep richt de nieuwe coalitie van de gemeente Emmen zich tot alle Emmenaren in het bestuurakkoord.

Actium sloopt nog 156 woningen aan Thorbeckelaan

Woningcorporatie Actium sloopt in Assen nog eens 156 woningen. Het gaat om huizen aan de Thorbeckelaan die al meer dan veertig jaar oud zijn.

Meerstad op weg naar 2800 huizen en is bijna halverwege

Meerstad ontwikkelt in hoog tempo. De nieuwe woonwijk op de grens van Groningen en Midden-Groningen nadert met alle plannen de helft van het totaal aantal te bouwen woningen (6500) ..

Drie rookmelders in huis is niet genoeg

Drenthe doet het goed met brandmelders in huis. Met een dekking van 80 procent scoort de provincie het hoogst van het land.

Gezinnen wachten langer op sociale huurwoning in stad Groningen

Gezinnen die op korte termijn een sociale huurwoning in Groningen nodig hebben, moeten steeds langer wachten. ,,De wachttijden lopen op’’, zegt directeur Lex de Boer va ..

NAM ziet af van beroep in zaak over waardevermindering van woningen in bevingsgebied

De NAM gaat niet in cassatie tegen het arrest van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in de procedure rond waardevermindering van huizen in het aardbevingsgebied. De termijn is verst ..

Het Madaster: tegenwoordig registreer je niet alleen vastgoed, maar ook materiaal

Het Madaster is een nieuwe instelling. Afgeleid van Kadaster registreert het gebouwen en materialen. Hoe werkt dat precies?

Wonen met een stuk DVM-bus in je schuur: De Emmer busfanaat Jan Baas

Buschauffeur Jan Baas is iemand die zijn werk mee naar huis neemt. Letterlijk. Voor zijn huis staan busbordjes en in zijn schuur staat het voorste stuk van een oude DVM-bus.

Na kwart eeuw krijgt Vries weer nieuwbouw voor gezinnen

Vries kan zich weer gaan verjongen. De bouw van tien woningen op de plek van de Ontmoetingskerk is weer een stap verder. Ook komt er zicht op nieuwbouw aan de zuidoostkant van het ..

Raad van State verlaagt mogelijk zelf bouwhoogte woningen Barkmolenstraat

De Raad van State past mogelijk zelf de maximale bouwhoogte voor 140 tussen de Barkmolenstraat en Europaweg geplande woningen aan, zo bleek donderdag tijdens een rechtszaak in Den ..

‘Ouderen moeten nog veel makkelijker geld voor huis kunnen lenen’

Voor ouderen wordt het makkelijker om een hypotheek te krijgen. Maar de verruiming van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat ouderenbond ANBO niet ver genoeg, zegt woordvoerde ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Nederlands Dagblad
NOS
Gemeente.nu
Rijksoverheid
Volkskrant
Reformatorisch Dagblad
Reformatorisch Dagblad
Nu.nl Economie

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.