Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  Items Per Pagina:

Honderdste woning

BENNEKOM - Sinds de start van Jillis Baggerman makelaardij in 2005 heeft het kantoor ieder jaar meer dan honderd bestaande woningen verkocht. Ook dit jaar is het Jillis Baggerman m ..

Gezin is na acht jaar in Jordanië op zoek naar huis en werk in Ede

EDE - Als je in Jordanië gaat wonen, is dat wennen. Maar na acht jaar terugkeren blijkt nog moeilijker te zijn, zegt Dick Hoogstrate vanuit de tijdelijke woning in Ede waarin het ..

Asbestinventarisatie 5500 woningen

BORCULO - Wooncorporatie ProWonen is gestart met asbestinventarisaties van woningen die vóór 1994 zijn gebouwd. Het gaat om in totaal 5500 woningen.

Alchemisten in Huizen

HUIZEN - Dinsdagavond 5 november om 20.00 uur houdt Rob Tans een lezing in de Engel.

150ste woning verkocht

EDE - Ditters mocht voor de 150ste keer dit jaar het bord 'Verkocht' in de tuin zetten van een van haar opdrachtgevers. De makelaar, met vestigingen in Ede en Veenendaal, zag de ..

Onderzoek bij Ronde Huis

NUNSPEET - Er wordt grondonderzoek gedaan in de omgeving van Het Ronde Huis in het Zandenbos in Nunspeet.

Ontplofte woning al grotendeels gesloopt

DORDRECHT - Na de ontploffing in een woning aan de Johan Willem Frisostraat 42 in Dordrecht is de woning al grotendeels gesloopt.

Explosief in woning Den Haag gegooid

DEN HAAG - De bewoners van een woning in Den Haag zijn maandagavond opgeschrikt door een explosief dat door de brievenbus is gegooid. Hierdoor ontstond veel rookontwikkeling in de ..

Hoop voor nieuwbouw Rijngaarde

Woningcorporatie Woonpartners is serieus geïnteresseerd om de nieuwbouw van Rijngaarde op zich te nemen.

Nieuwbouw Van Deinselaan

Donderdag 28 maart organiseerde Ons Huis in samenwerking met Reinbouw de officiële eerste handeling van de nieuwbouw aan de J.J. van Deinselaan. Op het voormalige Diekman terrein ..

Boekwerk vertelt geschiedenis van het Hassink Huis in Epse

EPSE - Het oorspronkelijke idee was om een brochure te maken, het eindresultaat is een driehonderd pagina’s tellend boekwerk over de geschiedenis van het Hassink Huis en haar ..

Niet somberen over woningmarkt

NUNSPEET - Er wordt veel geschreven over de huizenverkopen en de huizenmarkt. Vaak heeft die berichtgeving een negatieve toonzetting. Lambert van de Weerd, makelaar bij Drieklomp M ..

'Als er plek is in huis en in je hart dan is het geen opgave'

VLAARDINGEN - In Nederland worden jaarlijks zo'n 25.000 kinderen voor korte of langere tijd opgevangen in een pleeggezin. Zo'n vijftig pleegkinderen wonen bij gezinnen in Vlaardi ..

Problemen corporaties

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Woningcorporaties verkeren in zwaar weer. Vorige week kwam het bericht dat Mozaïek Wonen een streep zet door alle investeringen in nieuwbouw. Ook voor de Won ..

Wonen op slachthuisterrein

Reeuwijk - Met de onthulling van een projectbord is woningproject 'Nieuw Domburg' van start gegaan op vrijdag 15 november. Op het voormalig slachthuisterrein worden 80 woningen o ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Vara Kassa
CBS
RTV Utrecht
vastgoedmarkt
Nu.nl Economie
BNR
Nederlands Dagblad
NOS

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.