Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Items Per Pagina:

Extra huizen in Epe

EPE - De gemeente Epe krijgt de ruimte van de provincie Gelderland en de regio Stedendriehoek om 80 extra nieuwe woningen te bouwen.

Rumah Beta wil Moluks huis voor vijftig ouderen

VAASSEN - Stichting Rumah Beta in Vaassen wil Moluks huis oprichten waar cultuurspecifieke woonzorg wordt geboden aan vijftigtal mensen.

Is Epe écht te saai om te wonen voor vluchteling Adel?

EPE - De Syrische vluchteling Adel heeft een huis toegewezen gekregen in Epe, maar daar wil hij liever niet heen. Op Facebook roept zijn Amsterdamse huisgenote Heske ten Cate op om ..

Tientallen nieuwe woningen in Epe in de verkoop

EPE - De verkoop van een flink aantal nieuwe woningen in nieuwbouwwijk De Klaarbeek in Epe begint op vrijdag 17 juni.

Te laat met bezwaar tegen nieuwbouw

EPE - Een inwoner van Epe die mede namens enkele buren bezwaar heeft aangetekend tegen nieuwbouw van een bedrijfspand aan de Lange Veenteweg 19 in Epe door het bedrijf Georg Fische ..

Nieuwbouw hospice Epe weer stap verder

Het college van de gemeente Epe laat weten dat zij van plan is om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een hospice op het perceel tussen de Tongerenseweg en Gris ..

Epe lokt jeugd met lening

EPE - Om de verdergaande vergrijzing in de gemeente Epe tegen te gaan, kunnen ook jongeren van buiten de gemeente Epe binnenkort een starterslening krijgen.

Startsein nieuwbouw Viattence Epe ondanks bezwaren

EPE - Er loopt nog een bodemprocedure bij de Raad van State tegen de bouw van de nieuwe zorglocatie van Viattence aan de Sint Antonieweg in Epe. Het weerhield de bestuurders er van ..

Te weinig huizen voor asielzoekers

ZWOLLE/DEVENTER/APELDOORN - Duizenden vluchtelingen wachten op een huis. Dat duurt nog wel even: de achterstand bij gemeenten loopt alleen maar op, blijkt uit de jongste cijfe ..

Kwart meer woningen verkocht in regio Apeldoorn-Epe

APELDOORN - De woningmakelaars in de regio Apeldoorn-Epe kijken terug op het beste eerste kwartaal sinds de start van de crisis. Afgelopen kwartaal werden er in deze regio 376 woni ..

Woningmarkt Apeldoorn en Epe groeit fors

APELDOORN - De regionale woningverkoop zit stevig in de lift. Dat constateert de afdeling Apeldoorn en Epe van makelaarskoepel NVM naar aanleiding van de deze week bekend geworden ..

Gelderland heeft 2,9 miljoen extra voor isolatie koopwoning

ARNHEM - Provinciale Staten van Gelderland stellen nog eens 2,9 miljoen euro beschikbaar voor de subsidieregeling voor de isolatie van particuliere koopwoningen.

Geld voor duurzame huurwoningen Gelderland

APELDOORN/ARNHEM - Woningcorporaties kunnen volgende week aan de slag met het verduurzamen van ten minste tienduizend sociale huurwoningen in Gelderland. De provincie heeft daarvoo ..

Epe kan aanslagen ozb versturen

EPE - De aanslagen voor de onroerend zaakbelasting in Epe kunnen zonder problemen verstuurd worden. De zogenaamde Waarderingskamer heeft afgelopen week per brief aangegeven dat de ..

Evacuatie woning na omvallen boom

NIJBROEK - Bewoners van een woning aan de Bekendijk in Nijbroek zijn vanmorgen gevacueerd nadat er een boom in hun tuin was gevallen. Hierbij werd een gasleiding losgetrokken.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Independer
Reformatorisch Dagblad
Rijksoverheid
Leidsch Dagblad
Trouw
Reformatorisch Dagblad
RTV Drenthe
Nieuwsblieb

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.