Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Vordense familie mag onverwachts niet meer thuis wonen

VORDEN - Ruurd en Martine Das uit Vorden voelen zich gedupeerd. Onverwachts mag er niet meer gewoond worden in hun pand.

Infoavond over verkoop huurwoningen WBvA uitgesteld

ARNHEM - Het bestuur van de Woningbouwvereniging voor Ambtenaren te Arnhem (WBvA) heeft de informatieavond over de verkoop van alle 180 huurwoningen van de vereniging uitgesteld.&n ..

Luisteren naar zeemansliederen in Huis van Ochten

OCHTEN - Iedereen die graag luistert naar oude zeemansliederen kan dinsdag 11 oktober een kijkje gaan nemen in het Huis van Ochten aan de Bartus van de Walstraat. Zeemanskoor Alle ..

Wonen in de East End van Veenendaal

Volgens de statistieken van de gemeente slijt ik mijn dagen in de East End van Veenendaal. De wijk Dragonder ligt ook aan de oostkant van het centrum.

Bewoners langs A15 willen dat woning nu al op scheuren wordt gecontroleerd

GROESSEN - Bewoners langs het tracé waar de A15 komt te lopen, willen dat hun huis al vóór aanvang van de aanleg wordt geïnspecteerd op scheurvorming. Dan ..

Huizenprijs in Nijmegen schiet omhoog

NIJMEGEN - De huizenprijzen in Nijmegen schieten omhoog. In een jaar tijd zijn ze meer dan 10 procent gestegen.

Buren wil zeker een derde van vastgoed kwijt

MAURIK - Buren bezit meer dan 90 gebouwen en 600 gronden. Op korte termijn wil de gemeente 30 procent van haar vastgoed kwijt. „Het poortgebouw, de stadswallen, kanonnen ..

Streep door bouwplannen van 330 woningen

GENDRINGEN - De gemeente Oude IJsselstreek zet een streep door de geplande bouw van honderden woningen. Vooral in Ulft worden nieuwbouwplannen stopgezet, maar ook elders in de ..

Arnhemse hackers houden open huis bij Hack42

ARNHEM - Arnhemse hackers houden zaterdag 1 en zondag 2 oktober open huis tijdens het Weekend van de Wetenschap. Bezoekers kunnen zich dan bij hackerspace en computermuseum HACK42 ..

Wonen in kantoor Dienst Landelijk Gebied Arnhem

ARNHEM - Het voormalige kantorencomplex van de Dienst Landelijk Gebied tussen de Rosendaalsestraat en de Velperweg in Arnhem is verkocht. Magis Vastgoed uit Eindhoven gaat de ..

Pokémon vangen bij open huis onderzoekers Wageningen

WAGENINGEN - Veel Pokémon uit Pokémon Go lijken op dieren uit de echte wereld. Zo is Rattata familie van de rat. Deze echte Pokémon zijn te vinden bij verschillende ..

Comedy Café bij Open Dag Huis van Puck

ARNHEM - Huis van Puck houdt een Open Dag op zondag 25 september. Deze dag is tijdens Wijken voor Kunst: een evenement waarbij kunst en cultuur samenkomen in de wijken Klarendal, S ..

'Vergoeding na schrappen woningen door gemeente Aalten'

AALTEN - Aalten heeft dit voorjaar geschrapt in de lange lijst met plannen om nieuwe woningen te bouwen. Indieners vrezen voor planschade en hopen op een schadevergoeding ..

Stijgende verbazing bij raad over huizenverkoop

ARNHEM - De Arnhemse gemeenteraad heeft maandagavond met stijgende verbazing geluisterd naar drie huurders van de Woningbouwvereniging voor Ambtenaren te Arnhem. Voor het eers ..

Lezing: Wageningen in 18de eeuw: een gouden eeuw of niet?

WAGENINGEN - Gemeentearchivaris Bob Kernkamp vertelt op donderdag 22 september over de geschiedenis van Wageningen in de 18de eeuw. Voor de stad was dit de Gouden Eeuw. Reizigers w ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
NRC
Brabants Dagblad
MT.nl
RTV Utrecht
BNR
De Week Krant
Independer
Elsevier

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.