Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  Items Per Pagina:

Peuter (3) glipt het huis uit en verdrinkt

Een 3-jarig jongetje uit Vleuten is donderdagavond ongezien het huis uit geglipt en verdronken.

Moordenaars wonen na vrijlating dicht bij nabestaanden

Justitie laat daders van moord en doodslag na hun straf vrijwel ongehinderd terugkeren in de omgeving van de familie van hun slachtoffers. Dat stelt RTL Nieuws na eigen onderzoek.

Huis (ver)bouwen? Ga maar in rij staan, aannemer verzuipt in werk

Mensen die een nieuwe woning willen laten bouwen of hun bestaande huis willen verbouwen moeten geduld hebben. Het aantal opdrachten is dusdanig toegenomen, dat wachttijden fors opl ..

Ozb stijgt hardst in Beesel

Terwijl de gemiddelde Nederlander dit jaar 1,8 procent meer onroerendzaakbelasting (ozb) gaat betalen, is een inwoner van Beesel maar liefst 21 procent meer kwijt. Dat heeft de Ver ..

Huizenbezitter moet wachten met belastingaangifte

De Belastingdienst roept alle huizenbezitters op die voor 28 oktober 2012 hun hypotheek hebben afgesloten, nog géén aangifte te doen. Naar verwachting kan dit op korte te ..

Goedkoopste huizen in Kerkrade, duurste in Mook

Kerkrade was in 2016 de goedkoopste Limburgse gemeente om een huis te kopen. Dat berekende het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huizenprijs 9 procent gestegen in een jaar tijd

De woningmarkt trekt naar verwachting ook in 2017 flink aan. Volgens makelaarsorganisatie NVM worden er dit jaar waarschijnlijk nog meer woningen verkocht dan vorig jaar.

Soepelere regels voor aflossen hypotheek

De regels voor het aflossen van een spaar- of beleggingshypotheek worden per 1 januari versoepeld. Daardoor wordt het voor de huizenbezitters met een dergelijke hypotheekvorm in ve ..

Handgranaat ontploft in huis Satudarah-lid

De handgranaat die bewoners aan de Auskamplanden in Enschede afgelopen nacht flink deed opschrikken, ontplofte in het huis van een lid van motorclub Satudarah.

Loterijwinnares koopt huis voor gehandicapt jongetje

Vier jaar geleden won Gillian Bayford de grote Euromillions jackpot. Samen met haar ex-man kreeg ze maar liefst 148 miljoen pond (omgerekend bijna 180 miljoen euro) op haar bankrek ..

Reizigers nemen resistente darmbacteriën mee naar huis

Nederlanders die naar verre (tropische) bestemmingen reizen, nemen vaak multiresistente darmbacteriën mee terug naar huis. Dat blijkt uit een onderzoek van onder meer Universi ..

Miljonair wil beroemde Trump-haters helpen met verhuizen

De controversiële miljonair Martin Shkreli wil Amerikaanse beroemdheden die hebben aangegeven bij een verkiezingswinst van Trump te verhuizen naar Canada wel helpen bij hun em ..

Beslag op huis 'Monster van Leersum' blijft in stand

Het beslag op het huis van het 'Monster van Leersum' blijft gehandhaafd. Dat heeft de rechter woensdag beslist. Rudolf R. had gevraagd het beslag te beëinidgen omdat hij bang ..

97-jarige vrouw wordt mogelijk uit haar huis gezet

Een rechter moet bepalen of een 97-jarige vrouw in München uit haar huis mag worden gezet. De demente en bedlegerige Anna woont al sinds 1955 in de driekamerwoning. Haar verzo ..

'Mijn hele huis had de lucht in kunnen vliegen'

Stilaan dringt tot haar door welk risico haar gezin de afgelopen dagen heeft gelopen. Renate Dodemont uit Margraten dacht dat het roestig stuk ijzer een oude kandelaar was, zette h ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
De Stentor
NOS
De Pers Economie
Volkskrant
Elsevier
Peel en Maas
Elsevier
MisterMoney

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.