Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Uit elkaar en een eigen huis? Let op deze 10 valkuilen om dure misverstanden te voorkomen

Huizenbezitters die uit elkaar gaan, moeten heel veel regelen. Sommige regels zijn zo ingewikkeld, dat het leidt tot misverstanden. We zetten er tien voor je op een rij. The post U ..

Huizenprijs knalt door: plus 10 procent in het derde kwartaal van 2018

Gemiddeld verwisselt een huis nu voor een recordbedrag van 292.000 euro van eigenaar. The post Huizenprijs knalt door: plus 10 procent in het derde kwartaal van 2018 appeared first ..

Spaarhypotheek: onvolledige informatie kan voor een nare verrassing zorgen als je denkt te profiteren van de lage hypotheekrente

Lagere hypotheekrente? Bij spaarhypotheken is het netto-effect niet bijzonder groot. The post Spaarhypotheek: onvolledige informatie kan voor een nare verrassing zorgen als je denk ..

Prijsstijging nieuwbouw nog veel sterker dan van bestaande koopwoningen

Er zijn in de Europese Unie vier landen waar de verkoopprijzen van koopwoningen sterker stijgen dan in Nederland.  The post Prijsstijging nieuwbouw nog veel sterker dan van be ..

Aflossingsvrije hypotheek: zo kun je de lage hypotheekrente gebruiken om straks niet met een al te hoge schuld te zitten

Huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek willen nu profiteren van de historisch lage hypotheekrente. The post Aflossingsvrije hypotheek: zo kun je de lage hypotheekrente geb ..

Hypotheekrente op laagste niveau ooit in september – als je alle langlopende rentevaste looptijden middelt

Deze indicator van de langlopende hypotheekrente is in september op het laagste niveau ooit beland, aldus De Hypotheekshop. Het renteniveau is gedaald naar 2,48 procent. The post H ..

Aflossingsvrije hypotheek: dit gebeurt er met je inkomen vóór en na pensioen, als de rente stijgt en de hypotheekrenteaftrek vervalt

Volgens financiële toezichthouders is de aflossingsvrije hypotheek een verborgen tijdbom die de huizenmarkt op termijn grote problemen kan bezorgen. The post Aflossingsvrije h ..

Hypotheekrente hoger in 2019…maar op korte termijn kan Italiaanse eurocrisis juist zorgen voor lagere hypotheekrentes

Als beleggers op korte termijn kiezen voor een vlucht uit Italiaans staatspapier en liever geld stoppen in staatsobligaties van Noordelijke eurolanden, kunnen marktrentes in Nederl ..

Voor €3.500 in minder dan 24 uur een huis bouwen? Deze startup doet het met een 3D-printer – en wil het uiteindelijk in de ruimte proberen

Deze architectenstartup wil samen met een technologiebedrijf huizen 3D-printen in onherbergzame gebieden en uiteindelijk zelfs in de ruimte. The post Voor €3.500 in minder da ..

Wat is het beste moment om je eerste huis te kopen? Dit zijn 4 dingen waar je op moet letten

'Single zijn is geen reden om de aankoop van een huis uit te stellen.' The post Wat is het beste moment om je eerste huis te kopen? Dit zijn 4 dingen waar je op moet letten appeare ..

Snel nog even je hypotheek oversluiten vóór je last krijgt van de lagere hypotheekrentaftrek in 2019? Wik en weeg even heel goed

De hypotheekrenteaftrek gaat omlaag de komende jaren. Heeft het zin om je hypotheek nog even snel over te sluiten tegen een lagere rente? The post Snel nog even je hypotheek oversl ..

Hoe lang nog blijven de huizenprijzen zo hard stijgen? – Dit is wat economen denken

Het stevige tempo waarmee de huizenprijzen nu omhoog gaan is niet vol te houden. Volgens economen van ING en Rabobank zwakt de prijsstijging volgend jaar waarschijnlijk af. The pos ..

Blik op je Geld: huizenprijs stijgt, diesel duurder, gas duurder – maar hypotheekrente blijft laag

De stijging van huizenprijzen in Nederland zet nog altijd door, tast de stijgende inflatie de waarde van spaargeld aan en lijkt ook de opmars van stroom- en gasprijzen nog niet op ..

Brits verzet tegen het verhuizen van Unilevers hoofdkantoor naar Rotterdam

Unilever kondigde vorige week de details aan van zijn versimpeling van de aandeelhoudersstructuur. The post Brits verzet tegen het verhuizen van Unilevers hoofdkantoor naar Rotter ..

CDA eist actie tegen woningtekort: “Dwing bestuurders huizen te bouwen”

Er moet een regeringscommissaris komen die gemeenten en provincies kan dwingen om extra huizen te bouwen, vindt regeringspartij CDA. The post CDA eist actie tegen woningtekort:  ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
De Gelderlander
Aedes
Volkskrant
fd.nl
Barneveldse Krant
Nieuws.nl
AD
parool

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.