Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

45-plusser verdringt jongere bij de koop van appartementen — en 3 andere weetjes over de oververhitte huizenmarkt

Rabo-econoom Christian Lennartz stelt dat de hoge huizenprijzen het vertrouwen van Nederlanders in de woningmarkt ondermijnen. The post 45-plusser verdringt jongere bij de koop van ..

Bang dat je lage hypotheekrente mist? Deze grafiek laat zien dat de verschillen bij 10 en 20 jaar vast al 2 jaar lang miniem zijn

De afgelopen weken lag de hypotheekmarkt behoorlijk plat en werden veelal wijzigingen "van enkele honderdsten" van een procent doorgevoerd door geldverstrekkers. The post Bang dat ..

‘Banken doen moeilijk met verstrekken hypotheek, als onderhoudspot Vereniging van Eigenaren niet op orde is’

Als de financiering van de VvE niet goed is geregeld, kan dat problemen opleveren voor kopers bij het verkrijgen van een hypotheeklening. The post ‘Banken doen moeilijk met v ..

6 kritische vragen om jezelf te stellen vóórdat je naar een nieuwe stad (of ander land) verhuist

Een tijd in het buitenland wonen of verhuizen naar een andere stad: veel mensen dromen ervan. Maar stel jezelf eerst deze vragen voordat je de knoop doorhakt. The post 6 kritische ..

Bill Gates en Bruce Springsteen azen op het duurste huis van Nederland – neem een kijkje binnenin

Het Eindhovense landgoed De Wielewaal staat te koop voor ruim 30 miljoen euro. The post Bill Gates en Bruce Springsteen azen op het duurste huis van Nederland – neem een kijk ..

Blik op je Geld: volle tank benzine duurder, gasprijs schiet omhoog, hypotheekrente keldert, je huis €27.500 meer waard

Business Insider houdt, in samenwerking met nieuwsapp Upday, maandelijks zeven prijzen bij die je bezittingen en maandelijkse kosten raken. The post Blik op je Geld: volle tank ben ..

Dit doet de huizenprijs bij jou in de buurt – in het tweede kwartaal van 2018

Van de 76 NVM-regio's noteren slechts twee een daling van de gemiddelde huizenprijs. The post Dit doet de huizenprijs bij jou in de buurt – in het tweede kwartaal van 2018 ap ..

Huizenprijs knalt naar nieuwe piek van plus 10,4 procent in tweede kwartaal 2018

De stijging van de huizenprijs in het tweede kwartaal van 2018 is op jaarbasis nog wat forser dan in het eerste kwartaal, The post Huizenprijs knalt naar nieuwe piek van plus 10,4 ..

Droom je over reizen en een tweede huis na je pensioen? Daar gaat niets van terechtkomen en dit is de reden

Reizen, hobby's een tweede huis, we dromen wat af over ons pensioen. Maar het probleem met dromen is dat ze niet stroken met de werkelijkheid. The post Droom je over reizen en een ..

De huizenprijzen in de eurozone zijn verder gestegen, met grote onderlinge verschillen

De gemiddelde prijs van een koopwoning in de eurolanden lag in het eerste kwartaal van dit jaar 4,5 procent hoger dan een jaar eerder. The post De huizenprijzen in de eurozone zijn ..

De huizenprijs piekt dit jaar, maar klimt ook in 2019 nog als een dolle, denkt ABN Amro

Dit jaar worden huizen naar verwachting gemiddeld 8,5 procent duurder dan vorig jaar. The post De huizenprijs piekt dit jaar, maar klimt ook in 2019 nog als een dolle, denkt ABN A ..

Het rommelt bij makelaarsvereniging NVM, voorzitter Ger Jaarsma stapt op: zorg over Funda én technologie die de klassieke makelaar bedreigt

Het is onrustig binnen de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM): woningmakelaars willen dat hun voorzitter Ger Jaarsma vertrekt. In mei hebben ze in een brief het vertrouwen i ..

1.600 Groningse huizen worden versterkt, al noemt Wiebes dat bij de helft onnodig

Omdat een flink deel van de 1.588 woningen als veilig geldt, draait het gasbedrijf NAM niet op voor alle kosten. The post 1.600 Groningse huizen worden versterkt, al noemt Wiebes d ..

Zo rijk (of arm) ben je als je begin dit jaar €100.000 stopte in de AEX, een huis, de bitcoin, een spaarrekening of goud

Met een investering van een ton in de bitcoin zou je per 30 juni dit jaar ruim de helft armer zijn. The post Zo rijk (of arm) ben je als je begin dit jaar €100.000 stopte in ..

Huishouden zonder gas? Extra kosten voor oudere woningen lopen al snel in tienduizenden euro’s

De energietransitie komt eraan. Huizenbezitters kunnen hun borst natmaken, want daar hangt wel een prijskaartje aan. The post Huishouden zonder gas? Extra kosten voor oudere wonin ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
ED.nl
Peel en Maas
Friesch Dagblad
Spacemakers
Aedes
Telegraaf
fd.nl
Nu.nl Economie

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.