Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Sommige banken verhogen de hypotheekrente razendsnel, anderen wachten even af: kijk wat jouw geldverstrekker doet

Sommige geldverstrekkers reageren met de hypotheekrentetarieven acuut op marktrentes. Het bericht Sommige banken verhogen de hypotheekrente razendsnel, anderen wachten even af: kij ..

Dit doet de huizenprijs als de hypotheekrente verdubbelt

Zolang de hypotheekrente geleidelijk stijgt, hoeven huiseigenaren niet bang te zijn voor enorme prijsdalingen. Het bericht Dit doet de huizenprijs als de hypotheekrente verdubbelt ..

Huizenprijs knalt nog verder omhoog in januari 2018: per maand werd je huis in 12 maanden ruim 1.500 euro meer waard

Het blijft maar doorgaan; huizenprijzen stegen in januari 2018 met 8,8 procent. Het bericht Huizenprijs knalt nog verder omhoog in januari 2018: per maand werd je huis in 12 maande ..

Om deze reden wordt het renteverschil tussen hypotheken met en zonder NHG-garantie kleiner

Ondanks de renteverhogingen daalde het gemiddelde renteverschil tussen hypotheken mét en zónder NHG. Het bericht Om deze reden wordt het renteverschil tussen hypotheken m ..

Waarom Amsterdammers hun huis niet verkopen, ook al krijgen ze er de hoofdprijs voor

Amsterdammers kunnen hun woning verhuren, bijvoorbeeld aan expats. Het bericht Waarom Amsterdammers hun huis niet verkopen, ook al krijgen ze er de hoofdprijs voor verscheen eerst ..

Méér verhogingen hypotheekrente op korte termijn – maar absolute niveau nog altijd historisch laag

Stijging hypotheekrente zet nog even door. Het bericht Méér verhogingen hypotheekrente op korte termijn – maar absolute niveau nog altijd historisch laag verscheen ..

Dramatische daling woningverkopen – Kopers zitten helemaal klem

Het ziet er voorlopig niet naar uit dat er een einde komt aan het dalende aantal transacties op de huizenmarkt. Het bericht Dramatische daling woningverkopen – Kopers zitten ..

Stijgende huizenprijzen zorgen voor hogere WOZ-waarde: 2 redenen waarom dat ook voordelig kan zijn

De WOZ-beschikking is voor woningbezitters een behoorlijk bitterzoet bericht.  Het bericht Stijgende huizenprijzen zorgen voor hogere WOZ-waarde: 2 redenen waarom dat ook voor ..

Slimme aftrekposten voor je belastingaangifte 2017: je eigen woning

Een eigen woning dient als melkkoe voor de overheid, maar ook als een fiscale aftrekpost. Het bericht Slimme aftrekposten voor je belastingaangifte 2017: je eigen woning verscheen ..

Een huis kopen of verkopen voor bitcoin of andere cryptomunten: op deze 5 dingen moet je letten

Didi Taihuttu zette zijn huis te koop voor 85 bitcoin en verkocht het uiteindelijk aan een ict-er "die al wat langer in de coins zit". Een trend leek geboren: zet je huis te koop v ..

Huizenprijs stijgt 8% in 2018, denkt Rabobank – dat heeft 4 belangrijke consequenties

Op een gegeven moment zal een groot deel van de huizenkopers tegen een financieringsprobleem aanlopen. Het bericht Huizenprijs stijgt 8% in 2018, denkt Rabobank – dat heeft 4 ..

Dit doet de gemiddelde huizenprijs bij jou in de gemeente – Kijk en vergelijk

Bekijk de gemiddelde verkoopprijs in jouw gemeente. Het bericht Dit doet de gemiddelde huizenprijs bij jou in de gemeente – Kijk en vergelijk verscheen eerst op Business Insi ..

Dit zijn de 5 gemeentes met de hoogste en laagste huizenprijzen

Weer pech voor Groningen. Het bericht Dit zijn de 5 gemeentes met de hoogste en laagste huizenprijzen verscheen eerst op Business Insider.

Dit Londense huis is slechts 2,1 meter breed, maar kost wel € 1,1 miljoen

Een metro in Londen is nog breder dan dit huis. Het bericht Dit Londense huis is slechts 2,1 meter breed, maar kost wel € 1,1 miljoen verscheen eerst op Business Insider.

Gemiddeld ben je als Nederlander bijna €9.000 rijker in één jaar – althans, als je een huis bezit

Mét de stijging van de huizenprijzen, steeg het doorsnee vermogen van een huishouden in 2016 met 10 procent naar 22,1 duizend euro. Het bericht Gemiddeld ben je als Nederlande ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Barneveldse Krant
Vara Kassa
De Gelderlander
Volkskrant
Baarns Weekblad
Toekomst Inverstering
Profnews
Nederlands Dagblad

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.