Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Keukenverkopers zien omzet flink stijgen – vooral buiten de Randstad, waar nog woningen worden verkocht

Zonder meerekenen van de keukenverkopers zou de gemiddelde groei van de woonbranche op slechts 1,2% uitkomen. The post Keukenverkopers zien omzet flink stijgen – vooral buite ..

Huizenprijs stijgt 9% in april – in 12 maanden werd je huis €1.935 per MAAND duurder

Sinds het dieptepunt van de markt in 2013 zijn huizenprijzen inmiddels ruim 27 procent gestegen. The post Huizenprijs stijgt 9% in april – in 12 maanden werd je huis €1 ..

Deze grafiek toont de historische relatie tussen huizenprijzen en economische recessies – wees gewaarschuwd

De wereldwijde huizenprijzen lijken bijna hun cyclische hoogtepunt te hebben bereikt en dat is vrijwel altijd een voorteken van een recessie. The post Deze grafiek toont de histor ..

Geld verdienen door een eigen woning te verhuren: dit moet je weten over de huurprijs, het huurcontract en de bijbehorende valkuilen

Heb je een zelfstandige woning die je gaat verhuren, dan kun je niet zomaar de huurprijs vaststellen. The post Geld verdienen door een eigen woning te verhuren: dit moet je weten ..

Is je huis een betere belegging dan sparen of aandelen? Het antwoord is verrassender dan je zou verwachten

Je voelt je als huizenbezitter rijk en welvarend omdat je koophuis lekker in waarde stijgt. Maar is dat terecht? The post Is je huis een betere belegging dan sparen of aandelen? He ..

In deze 8 steden drijven verhuizende Amsterdammers de huizenprijzen op

Afgezien van Haarlem lijken Amsterdammers de grootste invloed te hebben op de prijzen in steden ten zuiden van de hoofdstad. The post In deze 8 steden drijven verhuizende Amsterdam ..

Messcherpe concurrentie bij hypotheekrente voor 10 jaar vast – maar ook bij langere rentevaste perioden

Ook bij hypotheekrentes met een rentevaste periode van 20 of 30 jaar zijn de verschillen tussen de goedkoopste aanbieders klein. The post Messcherpe concurrentie bij hypotheekrente ..

Vastgoed en blockchain: is de rol van de notaris nog wel veilig?

Bij het kopen of verkopen van een huis zijn een hoop tussenpersonen betrokken. Dat kan simpeler met blockchain. The post Vastgoed en blockchain: is de rol van de notaris nog wel ve ..

Ongunstig energielabel kan € 13.000 schelen op verkoopprijs woning – maar in grote steden nemen kopers slechte isolatie op de koop toe

De verkoopsnelheid tussen een A- en G-labelwoning in de grote stad loopt maar 21 dagen uiteen, terwijl dit landelijk ruim 102 dagen is. The post Ongunstig energielabel kan € ..

Huizenjacht: makelaars vertellen hoe je een wit voetje haalt bij verkopers –‘Ze zijn emotioneler dan je denkt’

Zelfs in de allang overkokende huizenmarkt van Amsterdam geven geld en voorwaarden niet altijd de doorslag. The post Huizenjacht: makelaars vertellen hoe je een wit voetje haalt b ..

Huis kopen? Het belang van een reëel taxatierapport voor aanvraag hypotheek neemt toe, maar de kosten lopen fors op

Prijzen van taxatierapporten voor de waardering van woningen lopen op tot 700 euro. The post Huis kopen? Het belang van een reëel taxatierapport voor aanvraag hypotheek neemt ..

Lobbyclub wil verbod op gasaansluitingen in nieuwbouwwoningen al in 2019

Gasaansluitingen in nieuwbouwwoningen moeten al in 2019 worden verboden, aldus lobbyclub NVB-Bouw. The post Lobbyclub wil verbod op gasaansluitingen in nieuwbouwwoningen al in 2019 ..

Niet elke aflossingsvrije hypotheek is een financiële tijdbom: dit zijn de risico’s die ertoe doen

Het is goed alert te zijn op de volgende risicofactoren, als je een aflossingsvrije hypotheek hebt. The post Niet elke aflossingsvrije hypotheek is een financiële tijdbom: dit ..

Toe aan een nieuwe baan? Dit piepkleine Engelse eiland zoekt een manager – en die mag er gratis wonen

Steeds meer toeristen bezoeken St Micheal's Mount, dus daar moet je goed mee kunnen omgaan. The post Toe aan een nieuwe baan? Dit piepkleine Engelse eiland zoekt een manager – ..

Tophypotheek of juist een lage hypotheek? Bekijk bij welke bank of andere geldverstrekker je moet zijn

Sommige verstrekkers van hypotheekleningen bieden vooral tophypotheken aan, terwijl anderen juist vooral lage hypotheken aanbieden. The post Tophypotheek of juist een lage hypothe ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
BNR
Peel en Maas
RTV Oost
NUzakelijk
Bndestem
Nu.nl Economie
RTV Drenthe
De Pers

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.