Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Overstappen op een hypotheek mét NHG? – 4 redenen waarom dat minder voordelig is dan je denkt

Het financiële voordeel is voor huiseigenaren wellicht een motief om NHG aan te vragen op hun bestaande hypotheek. Maar uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat het voo ..

Een van de mooiste huizen in Amsterdam staat voor €7 miljoen te koop

Waar veel van dit soort peperdure huizen spuuglelijk zijn ingericht, valt in deze woning juist de uiterst smaakvolle inrichting op. The post Een van de mooiste huizen in Amsterdam ..

Huis verkocht? Wacht dan tot 2019 met de feitelijke verkoop, dat kan je een hoop geld besparen

Wanneer je net je huis hebt verkocht kan het lekker voelen meteen door te pakken. Dit jaar nog snel de deal rondmaken. Toch kan het heel handig zijn de overdracht van je huis 'pas' ..

Huis kopen zonder ontbindende voorwaarden zoals voorbehoud van financiering of bouwkeuring? Hier moet je op letten en dit is het risico

Staat een huis te koop, dan moet je snel toeslaan. Om de veel kans te maken, is het dan verleidelijk om een bod te doen zonder ontbindende voorwaarden. The post Huis kopen zonder o ..

Aflossingsvrije hypotheek of spaarhypotheek: bij oversluiten hypotheekrente ben je vaak duurder uit door extra ‘risico-opslag’

Mogen banken zomaar een hogere hypotheekrente rekenen als je een spaar- of aflossingsvrije hypotheek hebt? The post Aflossingsvrije hypotheek of spaarhypotheek: bij oversluiten hy ..

Deze vrouw uit Canada had een consumptieve schuld van €62.000 en een hypotheek van €280.000 – door 1 gewoonte aan te passen raakte ze schuldenvrij en werd ze miljonair

Het kostte Adeola Omole 3 jaar om haar schuld van 70.000 dollar af te betalen en miljonair te worden. The post Deze vrouw uit Canada had een consumptieve schuld van €62.000 ..

Zorgen om aflossingsvrije hypotheek? Er zijn 3 dingen om op te letten en zo kun je lage hypotheekrente benutten

Een kwart van de mensen met een aflossingsvrije hypotheek weet nog niet hoe die lening moet worden afgelost, The post Zorgen om aflossingsvrije hypotheek? Er zijn 3 dingen om op te ..

Blik op je Geld: profiteren van lage hypotheekrente, benzineprijzen dalen…en je bitcoins stuk minder waard

Zeker dit jaar is erveel interesse van huiseigenaren die niet van plan zijn te verhuizen, maar overwegen te profiteren van de lage hypotheekrente. The post Blik op je Geld: profit ..

De iPhone X kun je op Black Friday met veel korting in huis halen – dit zijn de beste deals

Apple bracht de iPhone X in 2017 uit en verkoopt het model inmiddels niet meer. Bij veel webshops is de iPhone X op Black Friday flink afgeprijsd. The post De iPhone X kun je op Bl ..

In 2019 daalt het eigenwoningforfait… maar de kans is groot dat je daar als huiseigenaar niets van merkt door stijgende huizenprijzen

Het eigenwoningforfait wordt bepaald aan de hand van de WOZ-waarde van woningen die door gemeenten wordt vastgesteld. The post In 2019 daalt het eigenwoningforfait… maar de k ..

Huis kopen of verkopen rond de jaarwisseling: let op de timing, de fiscus doet dat ook

Koop je een huis met (deels) eigen geld, dan kan het slim zijn om de overdracht nog vóór 1 januari te laten plaatsvinden. The post Huis kopen of verkopen rond de jaarwiss ..

Hypotheekrente 20 jaar vastzetten is ‘makkelijke keuze’– als je liever voor 10 jaar vast kiest, zijn deze punten belangrijk

Hypotheekrente tien of twintig jaar vast: dat is de vraag... The post Hypotheekrente 20 jaar vastzetten is ‘makkelijke keuze’ – als je liever voor 10 jaar vast ki ..

Fiscale eindejaarstips 2018 – zó bespaar je op de valreep op je huis en je vermogen

Over zeven weken luiden we 2018 uit; een goed moment om je financiën nog eens tegen het licht te houden. Door slim te schuiven met je geld, kun je op de valreep geld besparen. ..

Hypotheekrente kiezen: zo groot is het verschil bij aflossingsvrije en annuïtaire hypotheken tussen de laagste en hoogste rentes

De verschillen tussen de goedkoopste en duurste hypotheken met op zich dezelfde kenmerken variëren tussen 0,6 procentpunt en 1,2 procentpunt per jaar. The post Hypotheekrente ..

Trump lijkt Republikeinse meerderheid in Huis van Afgevaardigden te verliezen – Republikeinen houden meerderheid in Senaat

De Democraten veroveren een meerderheid in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Dat voorspellen onder meer CNN, Fox News en NBC News op basis van gedeeltelijke uitslagen. The p ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
L1 Nieuws en sport uit Limburg
DVHN
Spacemakers
Nieuwsblieb
Almere Vandaag
De Week Krant
Nederlands Dagblad
Elsevier

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.