Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Nul-op-de-meter huurwoningen Boekel zijn klaar

BOEKEL - Aan Boekweit in de Boekelse uitbreidingswijk De Donk worden maandag negentien zogeheten nul-op-de-meter woningen opgeleverd. Nieuw is vooral dat het om huurwoningen gaat w ..

Haaren bloedt voor (te) duur huis burgemeester

HAAREN/WOUDRICHEM - De Haarense burgemeester Jeannette Zwijnenburg krijgt al bijna drie jaar een vergoeding voor dubbele woonlasten, terwijl ze haar woning in Oudendijk, bij Woudri ..

Voormalig café Schijndel wijkt voor woningen

SCHIJNDEL - Het pand op de hoek Europalaan- Spoorlaan in Schijndel deed jarenlang dienst als café, maar wijkt volgend jaar voor woningen.

Sloop woningen Liebregtsplein in Vorstenbosch in volle gang

VORSTENBOSCH – Mooiland is dinsdag gestart met de sloop van drie woningen aan het Liebregtsplein in Vorstenbosch. Bouwbedrijf Gebroerders van Herpen uit Heesch gaat op deze p ..

Bouwplan voor 52 woningen op Repelakker in Zeeland

LANDERD - De gemeente Landerd heeft een partij gevonden die op Repelakker 52 woningen wil bouwen in Zeeland: Novaform Vastgoedontwikkelaars uit Eindhoven.

Veel animo voor koopwoningen aan Schubertsingel in Den Bosch

DEN BOSCH - De prijzen voor 47 koopappartementen die zijn gepland in het kantoorpand aan de Bossche Schubertsingel variëren van 139.000 euro tot 469.000 euro. Verder zijn er z ..

Dertig huizen op plek mavo in Vlijmen

VLIJMEN - Heusden wil de lege plek aan de Parklaan in Vlijmen, waar voorheen de mavo gevestigd was, gaan vullen met zo’n dertig huizen. Het gaat nu om maximaal tien huur ..

Eerste paal van nieuwbouw bij Ons Koningsoord in Berkel-Enschot geslagen

BERKEL-ENSCHOT – De bewoners van Ons Koningsoord in Berkel-Enschot krijgen straks korting op de huur als ze twee uur per week gaan buurten met een ouderen. Woensdag werd de e ..

Nieuwbouw Magistratenlaan: Paleiskwartier krijgt er 5.000 vierkante meter kantoor bij

Do 22 sep. De bouwkramen zijn voorlopig nog niet verdwenen uit het Paleiskwartier. In de rij kantoorpanden aan de Magistratenlaan verrijst binnenkort namelijk De Office:  ..

Praktijkschool De Brug Zaltbommel kon niet wachten met nieuwbouw

ZALTBOMMEL - Praktijkschool de Brug heeft afgelopen zomervakantie benut om de school op een aantal punten te verbeteren. Dat was nodig, omdat de school nog steeds wacht op nieuwbou ..

Woningen in Veghelse Bloemenwijk op de schop

VEGHEL - Area laat bijna tachtig woningen in de Bloemenwijk in Veghel grondig renoveren. De huizen zijn van vlak voor 1960 en vertonen op allerlei vlakken gebreken.

Binnen paar weken tijd complete rij nieuwe woningen aan de Esschestraat in Vught

VUGHT -  Binnen een paar weken tijd is aan de Esschestraat een complete rij nieuwe woningen neergezet. Elf energiezuinige nul-op-de-meter woningen van Woonwijze.

Gemeente Oss dwingt tweedehands meubelwinkel tot verhuizen

OSS - JQB Meubels moet zijn deuren aan de Parallelweg in Oss sluiten. Het gemeentebestuur heeft eigenaar Marco Chambon een dwangsom opgelegd, omdat verkoop aan particulieren vanuit ..

Nieuwbouw Hurwenen levert veel planschadeclaims op

HURWENEN - De eigenaren van twee woningen aan de Wielewaallaan in Hurwenen krijgen van de gemeente Maasdriel 2550 respectievelijk 4000 euro plus rente uitgekeerd vanwege planschade ..

Nieuwbouw aan de Kastanjelaan en Kloosterstraat Helvoirt gaat beginnen

HELVOIRT - De nieuwbouw van de woningen aan de Kastanjelaan in Helvoirt , onderdeel van het centrumplan van de gemeente Haaren, is deze week begonnen met de plaatsing van bouw ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
L1 Nieuws en sport uit Limburg
vastgoedmarkt
RTV Drenthe
Reformatorisch Dagblad
Profnews
AD
RTL
MisterMoney

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.