Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

'Stijgende woningprijzen aderlating voor woningbouwcorporaties'

Door de koppeling aan de WOZ-waarde zijn stedelijke corporaties veel meer kwijt aan de verhuurderheffing dan hun collega's op het platteland. In Amsterdam is de heffing gemiddeld 4 ..

Huizenprijs stijgt met bijna 6 procent

In alle provincies en de vier grote steden zijn de huizenprijzen opnieuw gestegen ten opzichte van vorig jaar. Gemiddeld is de stijging 5,9 procent, blijkt uit nieuwe cijfers van h ..

15 procent meer woningen verkocht

Het afgelopen kwartaal zijn er ruim 10 procent meer huizen verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. In totaal gaat het om ruim 41duizend huizen, met een gemiddelde verkoopprijs ..

Blok: 'Woningmarkt is gezonder, maar nog te traag'

De situatie op woningmarkt is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van vier jaar geleden. Dat zegt Stef Blok, Minister van Wonen en Rijksdienst. Toch zijn er nog genoeg verbeteringen ..

Huis te Koop | Met dank aan de welstandscommissie

Wie wel eens in Almen komt, kan de burgemeesterswoning van Frans en Ine Spekreijse niet zijn ontgaan. Het detoneert onmiskenbaar met alle andere huizen in de buurt. Voor de een een ..

'Staat moet alle kapotte huizen in Groningen opkopen'

De staat moet alle huizen met aardbevingsschade in Groningen opkopen. Daarvoor pleit de voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW Noord in het FD.

Geen medaille? Terug naar huis!

Hun teamgenoten van TeamNL aanmoedigen zit er voor een deel van de Nederlandse atleten in Rio niet in. De sporters die geen medaille hebben gewonnen en die niet meer in actie komen ..

Amsterdamse makelaars zien kansen na Brexit

Nu de prijzen van Londense huizen geen zekerheidje meer zijn proberen Amsterdamse makelaars de internationale kopers ervan te overtuigen om in Amsterdamse huizen te investeren. Dat ..

Spitsuur 15 augustus | Hypotheken, Trump vs. IS en studentenkamers

Vandaag in Spitsuur: Er moet buitenlands geld voor hypotheken komen.

Vervroegd hypotheek aflossen niet meer beboet

Geen boete meer voor mensen die vervroegd hun hypotheek aflossen. Volgens nieuwe EU-regels mogen banken alleen nog maar een vergoeding vragen voor de directe kosten die ontstaan do ..

Lord of the Rings naar huis

Voor Yuri van Gelder zijn de Olympische Spelen voorbij. NOC*NSF stuurt de turner per direct naar huis. Van Gelder had het olympisch dorp zonder toestemming verlaten en alcohol gedr ..

Aantrekkende woningmarkt geeft vermogens een zetje

Noord-Holland en Utrecht herstellen het snelst van de crisis. Flevoland blijft het meest achter. Althans, als je kijkt naar de vermogens van de inwoners. Dat blijkt uit onderzoek v ..

Aantal alleenstaande starters met hypotheek flink gedaald

Het aantal alleenstaande starters met een hypotheek is het afgelopen jaar met 28 procent gedaald. Dat blijkt uit cijfers van De Hypotheker.

Topic: Jongeren moeten makkelijker een hypotheek kunnen krijgen

Vandaag vindt er een debat plaats in de Tweede Kamer over hypotheken, want ouderen kunnen vaak nog lastig een hypotheek krijgen. De VVD wil dat de regels voor hen versoepeld worden ..

Huizenkopers onderschatten risico's: 'Ga buiten Randstad wonen'

We zijn weer roekelozer geworden als het aankomt op het kopen van een huis. De Vereniging Eigen Huis waarschuwt daarvoor na een onderzoek. Zo lenen we te veel.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Elsevier
MisterMoney
RTV Utrecht
De Pers Economie
vastgoedmarkt
L1 Nieuws en sport uit Limburg
Financiƫle Telegraaf
Elsevier

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.