Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

'Massale overheveling huurwoningen nodig'

DEN HAAG (ANP) - Circa 375.000 sociale huurwoningen moeten worden overgeheveld naar de vrije sector. Daarvoor pleiten makelaarsvereniging NVM en Vastgoedmanagement Nederland (VGM N ..

'Vertrouwen in woningmarkt neemt af'

AMERSFOORT (ANP) - Het vertrouwen in de Nederlandse huizenmarkt is in januari voor de tweede achtereenvolgende maand gedaald. Dat stelde de Vereniging Eigen Huis (VEH) zondag op ba ..

'Klant verwacht meer van hypotheekadviseur'

AMERSFOORT (ANP) - Veel huizenkopers zouden na het afsluiten van hun hypotheek graag nog advies blijven ontvangen van hun hypotheekadviseur. Dat stelde de Vereniging Eigen Huis (VE ..

Bewoner Bergen op Zoom: 'Scheuren in huis door blunders van de gemeente'

BERGEN OP ZOOM - Bergenaar Marco de Jongh is ziedend op de gemeente Bergen op Zoom. Volgens De Jongh stapelde de gemeente blunder op blunder bij archeologische werkzaamheden op het ..

Noodfonds voor mensen die huis uitgezet dreigen te worden in Woensdrecht

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht heeft 15.000 euro gereserveerd om te voorkomen dat mensen uit hun huis worden gezet. Wethouder Lars van der Beek heeft zich hard gemaakt ..

Huizenprijzen in regio Bergen op Zoom stijgen fors minder hard dan in andere delen West-Brabant

ETTEN-LEUR - De huizenverkoop zit weer in de lift, hoewel er in West-Brabant sprake is van enkele flinke verschillen. In de NVM-regio West-Brabant waar Etten-Leur, Moerdijk en ..

Oude garage Oud-Vossemeer wijkt voor woningen

OUD-VOSSEMEER Ė De voormalige autogarage aan de Hofstraat in Oud-Vossemeer gaat binnenkort tegen de vlakte. Er komen vier woningen voor in de plaats.

Afstemming woningbouw in West-Brabant

ROOSENDAAL - Wethouders van acht West-Brabantse gemeenten stemmen vrijdag hun woningbouwplannen onderling af. Het overleg volgt op de Mariadal Meeting die woensdagmi ..

Beveiliging huis burgemeester Petter en gemeentehuis Bergen op Zoom opgeschroefd

BERGEN OP ZOOM - De beveiliging van de woning van burgemeester Frank Petter, het Bergse politiebureau en het gemeentehuis in Bergen op Zoom is opgeschroefd. Nieuwe camera's zi ..

Meer dan wonen in Steenbergs monumentaal pand

STEENBERGEN - Drie verdiepingen, een grote kelder en een woonoppervlak van circa 240 vierkante meter.

Woningstichting Woensdrecht: toch nieuwbouw voor veertien woningen in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - De vier woningen aan de Jef Adriaansenstraat en tien huizen aan de Molenstraat in Hoogerheide gaan definitief tegen de vlakte. De woningen zijn dermate verouderd dat ..

Gezond wonen in West-Brabant? Kijk op de kaart

DEN BOSCH - Inwoners van de provincie Brabant kunnen vanaf nu zelf uitzoeken of er sprake is van luchtvervuiling en geluids- en stankoverlast in hun eigen buurt. Met behulp van gez ..

'Huurwoningen niet in verkoop, maar toewijzen aan statushouders in Steenbergen'

STEENBERGEN -  Burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen vragen woningcorporatie Stadlander om de komende twee jaar geen huurwoningen te verkopen, maar die beschi ..

Waarde woningen in Bergen op Zoom stijgt

bergen op zoom. - Eigenaren van woningen hebben de afgelopen weken een brief van de gemeente Bergen op Zoom met daarin een hogere WOZ-waarde op de deurmat zien vallen.

Meeste statushouders komen uit SyriŽ en vinden vooral in Breda een huis

ETTEN-LEUR - Asielzoekers die vorig jaar een verblijfsvergunning hebben gekregen komen vooral uit het door oorlog ontwrichte SyriŽ. In de regio West- Brabant Zeeland ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Volkskrant
Nijmegen Nieuws
Dagblad de Limburger
Leidsch Dagblad
Financi√ęle Telegraaf
Toekomst Inverstering
Bndestem
Rijksoverheid

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.