Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Bezwaren van tafel: bouw 11 huizen Nederwoud kan van start

[BARNEVELD] De Raad van State heeft woensdag alle bezwaren afgewezen tegen de geplande woningbouw in de buurtschap Nederwoud bij Lunteren. Daarmee is definitief goedkeuring gegeven ..

Woningen voor vluchtelingen aan Churchillstraat

[BARNEVELD] Op het grasveld direct naast De Lijsterhof in Barneveld komen in totaal 22 semi-permanente woningen, bedoeld voor vluchtelingen met een verbijfsvergunning. De huizen ku ..

Veel belangstelling voor open huis Wicherumloo

[WEKEROM] Het open huis van het nieuwe Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Wicherumloo lokte zaterdag talloze belangstellenden naar het complex aan de Edeseweg in Wekerom.

Pleidooi voor grotere huizen in buitengebied

[BARNEVELD] Regel dat nieuwe woningen in het buitengebied groter gebouwd mogen worden, mits ze aan de welstandsregels voldoen. Op die manier voorkom je een wildgroei aan bijgebouwe ..

'Geen woningen op campings'

[KOOTWIJKERBROEK] Pro'98 vreest dat het hek van de dam is als de Barneveldse gemeenteraad ermee instemt van een recreatiewoning aan de Garderbroekerweg 132 in Kootwijkerbroek een r ..

Barneveldse woningmarkt bereikt cijfers van voor de crisis

[BARNEVELD] De woningmarkt in Barneveld zit nog steeds in de lift. In het derde kwartaal van dit kalenderjaar verkochten de NVM-makelaars 195 woningen, een stijging van maar liefst ..

'Twintig huizen voor vluchtelingen is de max'

[BARNEVELD] Twintig sociale huurwoningen per jaar toewijzen aan vluchtelingen is écht het maximum. Schroeven we dat aantal toch verder op, dan levert dat een veel te zware druk op ..

'Analyseer verdringing op woningmarkt'

[BARNEVELD] Wethouder Aart de Kruijf komt binnen vier weken met een nadere analyse over de gevolgen van verdringing op de Barneveldse woningmarkt. Deze markt staat onder druk als g ..

Geen huurverlaging bij Vallei Wonen

[WOUDENBERG] De veranderingen in sociale woningmarkt blijven aanhouden. Per 1 oktober 2015 is het woningwaarderingsstelsel (WWS) veranderd. Dit is de basis voor het berekenen van d ..

Fonds duurzame woning verhoogd

[EDE] Inwoners en maatschappelijke instellingen kunnen binnenkort een lening aanvragen om hun woning of pand meer duurzaam te maken. De gemeente Ede geeft korting op de rente: aanv ..

Sociale woningbouw op locatie Wildzoom

[BARNEVELD] Woningstichting Barneveld wil aan de Wildzoom in Barneveld, op de oude plek van de Eben-Haëzerschool, circa veertien nieuwe sociale huurwoningen bouwen. Daarnaast zijn ..

Eervolle vermelding Midden Nederland Makelaars

[BARNEVELD] ,,Hier zijn we natuurlijk trots op." Dat zegt Gerben Hartkamp over de twaalfde plaats die Midden Nederland Makelaars (MNM) heeft behaald in de verkiezing van magazine ' ..

Minder uren huishoudelijke hulp, wel schone huizen

[BARNEVELD] Barnevelders die huishoudelijke hulp krijgen, zijn ontevreden over het minder aantal uren hulp in de week, maar over de kwaliteit van de schoonmaak zijn we wel te sprek ..

Plezier met graffiti tijdens open huis Villa 29

[BARNEVELD] Jongerencentrum Villa 29 gooide zijn deuren vrijdagmiddag- en avond wagenwijd open. Het open huis was niet alleen bedoeld voor de plaatselijke jeugd, maar ook voor volw ..

Tijdelijke huisvesting Huis in de Wei 'ergens' in Scherpenzeel

[SCHERPENZEEL] De tijdelijke huisvesting van bewoners Huis in de Wei zal 'ergens' in Scherpenzeel plaatsvinden. Mogelijke huisvesting in Barneveld is daarmee definitief van de baan ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
MT.nl
NRC Handelsblad
Noordhollands Dagblad
AD
Nijmegen Nieuws
NUzakelijk
Nieuwsblieb
fd.nl

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.