Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  Items Per Pagina:

â'Verhoging OZB voor financiering Hoevelaken onaanvaardbaarâ'

AMERSFOORT - Het Amersfoortse College is van plan om de OZB-belasting in 2015 met nog een extra procent te verhogen om werkzaamheden rondom het kruispunt Hoevelaken te financiere ..

Kunnen Amersfoortse jongeren een woning vinden?

AMERSFOORT - De politiek moet actie ondernemen om jongeren meer uitzicht te bieden op betaalbare woonruimte. De jongerenorganisaties van CDA, ChristenUnie en D66 hebben daartoe m ..

OZB in Amersfoort te veel gestegen

AMERSFOORT - De OZB voor Amersfoortse woningeigenaar is de afgelopen vijf jaar flink gestegen met 18,9 procent. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.

Nieuwbouw De Koppel bereikt hoogste punt

AMERSFOORT - De bouw van 92 woningen, genaamd de Orion, in de Amersfoortse wijk de Koppel vordert gestaag. Zo is er kort geleden het hoogste punt van de bouw bereikt. De bouwvakk ..

Bewoonster jaagt insluiper huis uit

BUNSCHOTEN - Een bewoonster van het Enkhuizerzand stond woensdagavond oog in oog met een insluiper. Ze wist de man haar huis uit te werken.

Lekkage bij huizen Sprengenberg door slechte dakconstructie

AMERSFOORT - Huizen aan de Sprengenberg blijken een foutieve dakconstructie te hebben waardoor er op veel plaatsen veel mensen last hebben van matige tot ernstige lekkage. De ver ..

'Amersfoortse politiek schiet te kort bij stijgende OZB'

AMERSFOORT - Dichtbijbezoeker André Peut volgt de ontwikkelingen rondom de OZB al jaren, zowel lokaal als landelijk. De jaarlijkse bovenmatige verhoging van de gemeentelijke las ..

Forse stijging OZB in Amersfoort

AMERSFOORT - De onroerendezaakbelasting (OZB) in Amersfoort is met 19,79 procent gestegen ten opzichte van 2012. Deze stijging ligt fors boven het landelijke gemiddelde van 7,6 p ..

Huizenprijzen Amersfoort dalen met 5,5%

AMERSFOORT - In het laatste kwartaal van 2012 zijn in Amersfoort meer huizen verkocht dan een jaar geleden in dezelfde periode (467 tegenover 436, een stijging van 7,2%). Daar st ..

Afspraken over verduurzamen huurwoningen in Amersfoort

AMERSFOORT - Huurwoningen in Amersfoort worden de komende jaren verder verduurzaamd. Dit levert niet alleen een bijdrage aan een duurzame stad, maar zorgt er ook voor dat de ene ..

Financiële positie Eemland Wonen kritisch bekeken

BAARN - De Baarnse woningcorporatie Eemland Wonen stelt de bouwprojecten aan de Goeman Borgesiuslaan en Jan Steenlaan noodgedwongen uit. Er is simpelweg geen geld voor. Eemland W ..

Vijftal mishandelt en besteelt man in woning

AMERSFOORT - In een woning aan de Soesterweg in Amersfoort is maandagavond rond 23.00 uur een 21-jarige bewoner bestolen. Hij verklaarde dat vijf jongemannen zijn woning binnen w ..

Vrouw verwondt zich bij binnen dringen van woning

LEUSDEN - Een 19-jarige vrouw uit Gouda is zondagavond gewond geraakt aan haar vinger toen zij een raam vernielde aan de Walenburg in Leusden. De vrouw wilde via het raam de woning ..

Boeren gestart met bezorgservice aan huis

AMERSFOORT - Een groep boeren uit de regio Amersfoort heeft samen met Thegreenbee.nl de handen ineen geslagen en is een bezorgservice aan huis begonnen. Inwoners van Amersfoort k ..

Baarnaar bouwt huizen in Nepal

BAARN - Directe hulp bieden aan mensen in arme landen: niet alleen door geld te geven, maar vooral door zelf iets te doen. Dat was de drijfveer van Baarnaar Henk Meeuwissen om met ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Profnews
Independer
Haarlems Dagblad
Barneveldse Krant
Architectenweb
vastgoedmarkt
RTV Drenthe
Baarns Weekblad

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.