Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Enrique Iglesias nooit lang van huis

LONDEN - Enrique Iglesias is nooit lang van huis. ''Als ik weg ben, mis ik mijn vriendin Anna en mijn honden het meest van alles'', vertelt hij in Veronica Maga ..

Woningbouwatelier moet innovaties in woningbouw aanjagen

ALMERE / MICHEL VAN DEN BERGH - Hoe krijg je de woningbouwproductie weer op gang en hoe kun je goedkoper bouwen? Het antwoord op dit soort vragen moet straks komen vanuit het Wonin ..

Raad Huizen tegen plan windmolens

ALMERE / PETRA ONDERWATER - De gemeenteraad van Huizen heeft donderdag unaniem een motie aangenomen tegen de komst van grote windmolens aan het Gooimeer bij Almere.

Huis van vriend Lieke van Lexmond verkocht

AMSTERDAM - Het huis van Bas van Veggel, de vriend van Lieke van Lexmond, is verkocht. Het pand stond volgens de website Bekendeburen.nl nog geen maand te koop.

Checken of je huis onder water staat

Wie precies wil weten hoe het nou zit met een huis dat ´onder water´ staat, kan daar alles over vinden op een speciale website hierover. Minister Stef Blok van Wonen heeft het info ..

Wandeling door Oude Dorp van Huizen

Zaterdag 8 februari een wandeling door het Oude Dorp van Huizen.

Dj Gijs Staverman zet huis te huur

AMSTERDAM - Dj Gijs Staverman heeft zijn huis in Amsterdam-Zuid te huur gezet. Volgens Bekende Buren heeft de presentator van het lunchprogramma op Radio 2 een behoorlijk luxe woni ..

David Beckham zoekt woning in Miami

MIAMI - David Beckham is hard op zoek naar een woning in Miami. Dat vertelde de ex-voetballer woensdag aan Extra, nadat hij had aangekondigd dat hij een voetbalclub in de stad gaat ..

Huizen onder water: Meeste woningen met verlies verkocht in Flevoland

ALMERE - Ruim een op de vijf woningen is vorig jaar met verlies verkocht. De eigenaar heeft in die gevallen minder voor de woning gekregen dan hij er oorspronkelijk voor heeft beta ..

Peter R. de Vries geen makelaar voor het geld

HILVERSUM - Peter R. de Vries kwam donderdag met het verrassende nieuws dat hij samen met zoon Royce en oud-Ajax-speler Piet Keizer aan de slag gaat als spelersmakelaar. Bij RTL La ..

Subsidieplafond voor veilig wonen bereikt

ALMERE - De subsidie die beschikbaar was voor het veiliger maken van de eigen koopwoning is op. Het subsidiefonds startte op 1 oktober 2013 en er was in totaal 130.000 euro beschik ..

Huis Ruth Jacott nog niet verkocht

KOCKENGEN - De woonboerderij van Ruth Jacott en haar ex Humphrey Campbell in het Utrechtse Kockengen staat nog steeds te koop. Volgens de website Bekendeburen.nl wil de verkoop van ..

Makelaar Bröring dankzij investeerder weer actief

ALMERE/JEROEN OOSTERHEERT - Bröring Makelaars maakt een nieuwe start. Het begin oktober failliet verklaarde Almeerse makelaarskantoor kan dankzij een externe investeerder opnieuw ..

Accessoires voor levensloop bestendig wonen

Door de toenemende vraag naar levensloop bestendig wonen heeft emco de serie badaccessoires system2 uitgebreid. Nu kunnen liefhebbers van luxe en kwaliteit ook genieten van meer be ..

Bewoners Huizen blijven actievoeren tegen windmolens Gooimeer

ALMERE/PETRA ONDERWATER - Bewoners uit Huizen gaan verder met actievoeren tegen de mogelijke komst van windmolens langs het Gooimeer. Zij hebben de website Stopwindmolensgooimeer.n ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Nu.nl Economie
vastgoedmarkt
Barneveldse Krant
RTV Utrecht
Zibb.nl
Business Insider Nederland
Reformatorisch Dagblad
Trouw

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.