Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Rijksbegroting 2017: de belangrijkste plannen voor woningcorporaties

Het kabinet presenteerde dinsdag 20 september de Rijksbegroting voor 2017. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste plannen voor woningcorporaties. De meeste daarv ..

Blok: Samenwerking moet middensegment huurmarkt stimuleren

Vrije-sectorhuur wordt een aparte categorie in bestemmingsplannen. Gemeenten moeten afspraken maken met marktpartijen over vrije-sectorhuurwoningen. In een samenwerkingstafel kunne ..

Persberichten woningcorporaties

Op deze pagina vindt u recent uitgebrachte persberichten van woningcorporaties. De persberichten zijn vier weken zichtbaar.

Korting op training Wet Doorstroming Huurmarkt

Aedes-leden krijgen 10 procent korting op de training Wet Doorstroming Huurmarkt via Kjenning. De wet is sinds 1 juli van kracht en maakt tijdelijke huurcontracten mogelijk.

Waterweg Wonen betrekt huurders bij komst nieuwe buur

Zes actieve bewoners van de Londenweg in Vlaardingen spelen een belangrijke rol bij de komst van nieuwe bewoners in hun complex. Zij leiden potentiele huurders rond en vertellen ho ..

Cihan Daskapan nieuwe directeur-bestuurder Wonen Wateringen

Personeelswisselingen op directie- en managementniveau in de corporatiebranche. Heeft u informatie of suggesties voor deze pagina? Mail ze naaraedesmedia@aedes.nl.

Huizen voor arbeidsmigranten in Borsele

Arbeidsmigranten helpen aan kwalitatief goede en betaalbare huizen en zorgen voor integratie met de huidige bevolking van Zeeuwse dorpen, dat zijn de doelen van het project Jobjoin ..

Kansen voor corporaties bij zelfbouw

Waar liggen de kansen voor corporaties bij zelfbouw? En hoe kan dat kostenneutraal? Dat komt aan de orde tijdens een symposium op 4 oktober over de rol van corporaties bij collecti ..

Personalia: nieuwe directeur vastgoed Laurens Wonen

ACHTERGROND - Personeelswisselingen op directie- en managementniveau binnen de corporatiebranche.

D66 wil minder sociale huurwoningen (UPDATE)

NIEUWS - De hypotheekrenteaftrek en de huurregulering zijn volgens D66 de belangrijkste oorzaken van de vastzittende Nederlandse woningmarkt. Om dit te doorbreken pleit D66 voor ve ..

Bestuurlijk proces scheiden wonen en zorg

DOSSIER - Een overzicht van het bestuurlijk proces rond de invoering van wonen en zorg.

Drie vragen en antwoorden over gescheiden financiering wonen en zorg

DOSSIER - Door de hervorming van de AWBZ wijzigen de regels voor het huisvesten van ouderen die zorg nodig hebben. Vanaf 2013 zijn zorg en wonen gescheiden trajecten. Wat betekent ..

Pastors: ‚'Laat corporaties in het land meebetalen aan Rotterdam-Zuid‚'

NIEUWS - In twintig jaar moeten in Rotterdam-Zuid zeker 35.000 woningen aangepakt worden. Dat is een van de ambities van het Nationale programma Rotterdam-Zuid, waarvan Marco Pasto ..

Nieuwe energieprestatienorm voor nieuwbouw

NIEUWS - Vanaf 1 juli 2012 is een nieuwe energieprestatienorm voor nieuwbouw van kracht, de NEN 7120. Deze norm vervangt de bestaande energieprestatienormen voor nieuwbouw van won ..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
Aedes
Brabants Dagblad
Peel en Maas
Zibb.nl
Barneveldse Krant
De Pers Economie
De Stentor
Business Insider Nederland

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.