Informatie voor marktpartijen

De Nederlandse woningmarkt bestaat niet. Regionale verschillen manifesteren zich steeds nadrukkelijker. Dit vraagt om meer inzicht en kennis van regionale woningmarkten.
Informatie voor marktpartijen
Als woningcorporatie, projectontwikkelaar, bouwer of adviseur heeft u graag snel inzicht in de woningmarktontwikkelingen in een bepaalde gemeente of regio. De tijd dat nieuwbouwplannen als vanzelfsprekend binnen no time werden verkocht ligt al even achter ons. De consument is veeleisend en vraagt naar specifieke maatwerkproducten. In sommige regio’s van Nederland speelt de afname van bevolking en het aantal huishoudens reeds een rol van betekenis. De vergrijzing zorgt voor een veranderend consumentengedrag en vraagt om nieuwe inzichten. Wat zijn de consequenties voor de verschillende woningmarktgebieden in Nederland en hoe daar passend op te reageren?
 
Voor al deze marktpartijen bieden de rapporten van Woningmarktcijfers.nl snel uitkomst. Geen dikke rapporten, maar een bondige en heldere analyse van slechts enkele pagina’s, op gemeentelijk of regionaal niveau, voorzien van de nodige cijfers en grafieken over prijsontwikkelingen, aantal transacties, aanbodzijde en demografische ontwikkelingen.
 
Ga naar producten bestellen, kies "woningmarktrapport" en bestel het woningmarktrapport van uw gemeente of regio. Dit kan door éénmalig een rapport te bestellen ( € 225,-) of een kwartaalabonnement voor één jaar ( € 450,-), of een kwartaalabonnement voor drie jaar (€ 900,-)  te nemen. Tarieven zijn excl. 21% BTW. Voor meer info zie “over de producten”. Wilt u aanvullende informatie of heeft u specifieke vragen, dan kunt u deze stellen onder "maatwerk".

Zoeken

Zoeken binnen de website,
nieuws en artikelen

Veelgestelde vragen


Hier vindt u veelgestelde vragen,
klik hier voor andere vragen.