Informatie voor de pers en media

De informatie van Woningmarktcijfers.nl is actueel en compleet. Met Woningmarktcijfers.nl scoort u altijd.  Elke maand rond de 21e dag zijn de allerlaatste cijfers beschikbaar.
Informatie voor de pers en media
Woningmarktcijfers.nl publiceert in de laatste week van elke maand de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de Nederlandse woningmarkt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het Kadaster kiest Woningmarktcijfers.nl voor voortschrijdende cijfers, dit vanwege de grote schommelingen per maand. Elk kwartaal vinden publicaties van de 60 regio's plaats. Daarnaast wordt regelmatig onderzoek gedaan naar en gepubliceerd over specifieke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld over gedwongen verkopen (zgn.  executieveilingen), theoretische verkooptijden (TVT), goedkoopste en duurste gemeente van Nederland enz. De persberichten zijn op de homepage te vinden.

Op verzoek kunnen aan de media specifieke data worden geleverd over provinciale of regionale ontwikkelingen. Bij publicaties dient altijd een correcte bronvermelding plaats te vinden. Verzoeken hieromtrent kunt u ons per telefoon (045-4040250) of via het onderstaande formulier aan ons kenbaar maken.
Naam:
Telefoon:
E-mail:
Onderwerp:
Opmerking: 
Toelichting:
anti spam afbeelding
Anti-Spam: * Neem de tekens over

Zoeken

Zoeken binnen de website,
nieuws en artikelen

Veelgestelde vragen


Hier vindt u veelgestelde vragen,
klik hier voor andere vragen.