Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten die samenhangen met de woningmarkt. Klik hier om u te registreren voor de Woningmarktcijfers.nl-nieuwsbrief.

Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  Items Per Pagina:

Zoveel vierkante meter krijg je voor een huurwoning in 24 wereldsteden – van Amsterdam tot Beijing

De Nederlandse krapte op de vrije huurmarkt valt nog wel mee. Als je het zo bekijkt. Het bericht Zoveel vierkante meter krijg je voor een huurwoning in 24 wereldsteden – van ..

Minister Plasterk wil geen keuringsplicht voor huizen

Leeuwarden - Demissionair minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) is geen voorstander van het instellen van een algemene periodieke keuring voor woningen. In beantwoording o ..

Krapte op woningmarkt in Groningen en Assen

In de stad Groningen heerst grote krapte op de woningmarkt. Volgens Jan Palland van NVM Groningen hebben kopers nog maar de beschikking over 1,8 te koop staande huizen. Nieuw is da ..

135.000 Nederlandse huishoudens bezitten cryptomunten, maar slechts de helft staat op winst

35% is er grosso modo nog niet op vooruit gegaan en 16% staat op verlies. Het bericht 135.000 Nederlandse huishoudens bezitten cryptomunten, maar slechts de helft staat op winst ve ..

OZB in Oldambt met twee procent omhoog

Inwoners van de gemeente Oldambt zijn in 2018 iets duurder uit.

Koelt de Amsterdamse huizenmarkt nu af?

Amsterdam ‘Misschien hebben we de top van de markt bereikt’, zegt de voorzitter van de Amsterdamse makelaarsvereniging (MVA) voorzichtig, nadat hij donderdag de jongst ..

Opgave gasloze huizen 'gigantisch maar haalbaar'

Het overschakelen op andere energiebronnen dan aardgas in huizen, is een gigantische opgave, maar wel haalbaar. Dat zegt netbeheerder Stedin, bij de aftrap van een groot project om ..

​Meppel wil sociale woningbouw op oude schoollocatie

De gemeente Meppel wil een deel van het terrein van de voormalige schoollocatie van Stad & Esch aan de Randweg benutten voor sociale woningbouw.

Regeerakkoord 2017

“De economische crisis na 2008 heeft grote impact gehad op de woningmarkt, de woningbouw en de capaciteit van de bouwsector. Nu de economie sterk aantrekt, is de vraag naar w ..

Dit doet de huizenprijs bij jou in de buurt in het derde kwartaal van 2017

In Amsterdam lijken huizenprijzen te pieken, maar in Den Haag en Almere gaat het nog hard omhoog. Het bericht Dit doet de huizenprijs bij jou in de buurt in het derde kwartaal van ..

Woningverkopen vallen stil, prijzen stijgen hard

NIEUWEGEIN - In de populairste regio's van Nederland zijn te weinig beschikbare huizen om aan de vraag te voldoen. Dat blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM. Zo werden in ..

Symposium over versterken en energieneutraal maken van woningen

GRONINGEN De mogelijkheid om woningen tegelijk aardbevingsbestendig en energieneutraal te maken staat vrijdag 20 oktober centraal tijdens een symposium in het gebouw van BuildinG G ..

De Amsterdamse huizenprijs daalt voor het eerst in lange tijd – is de gekte dan eindelijk voorbij?

"Misschien hebben we de top van de markt bereikt", zegt makelaar Sven Heinen. Het bericht De Amsterdamse huizenprijs daalt voor het eerst in lange tijd – is de gekte dan eind ..

Buren van 'geheim politiepand' in Eelde: Nu weten we het en moeten ze weer verhuizen

Luxe auto's in de straat, veel camera's rond het pand en mannen die door een opengeknipt hek zwarte tassen naar buiten dragen.

Woningmarkt Groningen en Drenthe verkrapt

De woningmarkt in Groningen en Drenthe vertoont ook tekenen van verkrapping, al is deze in het algemeen minder ernstig dan landelijk door makelaarsorganisatie NVM wordt gemeten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws.

Zoeken

Zoeken binnen het nieuws
en de persberichten

Bronnen

Klik op het logo voor een
selectie van het nieuws
Net nieuwsoverzicht van Woningmarktcijfers.nl
De Gelderlander
Aedes
De Stentor
Business Insider Nederland
Nieuws.nl
BNR
Volkskrant
Friesch Dagblad

Klik hier voor een overzicht
van alle nieuwsbronnen.